Cât costă dirigenția de șantier pentru REABILITAREA TERMICĂ a blocurilor din Sectorul 1REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI 2015. REABILITARE SECTORUL 1: Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman, intenționează să reabiliteze în următorii ani aproximativ 250 de blocuri de locuințe de pe raza sectorului. În acest sens, instituția publică locală a lansat o licitație publică pentru asigurarea asistenței tehnice și dirigenției de șantier pentru lucrările de reabilitare termică ce urmează să fie executate la blocurile de locuințe din Sectorul 1. Potrivit contractului, Primăria Sectorului 1 vrea să încheie un acord-cadru cu un singur agent economic căruia îi va plăti în jur de 7 milioane de lei timp de 4 ani.

Cat costa dirigentia de santier pentru REABILITAREA TERMICA a blocurilor din Sectorul 1
Cât costă dirigenția de șantier pentru REABILITAREA TERMICĂ a blocurilor din Sectorul 1
Foto: media.imopedia.ro

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI 2015. Primăria Sectorului 1 vrea să încheie un acord-cadru cu un singur agent economic pentru o perioadă de 4 ani (48 luni) pentru achiziția serviciului de asistență tehnică – dirigenție de șantier pentru lucrările de reabilitare termică a blocurilor de locuințe incluse în "Programul local multianual de creștere a performanței energetice a blocurilor de locuințe din Sectorul 1".

Contractul presupune asigurarea serviciilor de arhitectură, inginerie și servicii integrate de inginerie, amenajare urbană și servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanță științifică și tehnică, servicii de testare și analiză tehnică, precum și servicii de supraveghere a lucrărilor de reabilitare termică.

Valoarea estimată a contractului, ce va fi atribuit prin licitație deschisă pentru o perioadă de patru ani, este de aproximativ 7.229.386 lei cu TVA (5.830.150 lei fără TVA), adică 1.635.607 de euro.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI 2015. REABILITARE SECTORUL 1: "Având în vedere demararea procedurii de achiziție publică pentru încheierea acordului-cadru având ca obiect «Execuția lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuințe incluse în Programul Local Multianual de creștere a performanțelor energetice a blocurilor de locuințe din Sectorul 1», este absolut necesară achiziția de servicii de asistență tehnică - dirigenție de șantier pentru supravegherea și verificarea execuției lucrărilor de reabilitare termică pentru un număr estimat pe 250 blocuri de locuințe, astfel încât consumul anual specific  de energie, calculat pentru încălzire, să scadă sub 100 kW/mp de arie utilă, în condiții de eficiență economică", se arată în caietul de sarcini aferent anunțului.

"Obiectul contractului de achiziție publică constă în: prestarea serviciilor de asistență tehnică, dirigenție de șantier pentru construcții civile, industriale și agricole, precum și instalațiile aferente construcțiilor (electrice, sanitare, termice și termoventilații)", se mai menționează în caietul de sarcini.

Pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare termică vor fi desfășurate activități de monitorizare și verificare a stadiului de implementare a lucrărilor pentru respectarea termenilor stabilite și respectarea nivelului calitativ impus prin caietul de sarcini.

Agenții economici interesați își pot depune ofertele sau cererile de participare până la data de 05.06.2015, ora 10:00.

CITEȘTE ȘI: Contract în valoare de 108 milioane de euro pentru reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 1

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI 2015. Reamintim că, Primăria condusă de liberalul Andrei Chiliman, vrea să reabiliteze în următorii patru ani un număr de 250 de imobile de locuințe de pe raza sectorului. Administrația locală a lansat în luna februarie pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație publică privind încheierea unui acord-cadru în valoare de peste 108,5 milioane de euro.

Primăria Sectorului 1 estimează că va plăti o valoare totală de 481.959.069 lei inclusiv TVA (388,676,668.64 lei fără TVA), adică 108.549.340 de euro pentru reabilitarea celor 250 ce vor fi incluse în acordul-cadru.

REABILITARE TERMICĂ GRATUITĂ. În Sectorul 1 reabilitarea termică este realizată exclusiv din fonduri de la bugetul local, fără ca cetăţenii din această zonă administrativă să achite vreun ban din costul acestei investiţii. Prevederea legală potrivit căreia proprietarii de apartamente sunt obligați să plătească între 10 și 30% din costul reabilitării termice a locuințelor se aplică numai în localitățile în care anveloparea imobilelor se face din fonduri europene, au declarat reprezentanții Primăriei Sectorului 1 într-un comunicat de presă remis B365.ro.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI 2015. În 2014, Primăria Sectorului 1 a anunțat că va reabilita termic 190 de blocuri. Până în prezent au fost finalizate lucrările la 35 de imobile, iar la alte 140 lucrările sunt în diverse stadii de execuție. Administrația locală a Sectorului 1 își propune ca, până la sfârșitul anului 2015, să finalizeze reabilitarea termică la toate blocurile eligibile de a intra în acest program.

Etichete: Andrei Chiliman, anvelopare, dirigenție, expertiză tehnică, reabilitare, REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI 2015, şantier, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE