Cât costă iPad Air la Orange RomaniaOrange, liderul pieţei telecom, anunţă că începând de astăzi clienţii Orange pot achiziţiona noul iPad Air cu WiFi şi 4G, cea mai performantă tabletă Apple de până acum.

Cat costa iPad Air la Orange Romania
Cât costă iPad Air la Orange Romania

iPad Air va fi disponibil la preţuri începând de la 349 euro alături de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care oferă trafic naţional nelimitat şi are incluse opţiunile Happy Night şi Cost Control.

Noul iPad Air poate fi achiziţionat şi de pe www.orange.ro/ipad şi va oferi clienţilor posibilitatea de a se bucura de o experienţă rapidă de internet mobil prin reţelele H+ si 4G.

Gândită astfel încât să cântărească doar 478 de grame, tableta iPad Air este cu 20% mai subţire şi cu 28% mai uşoară decât generaţia anterioară de iPad-uri.

Noul iPad Air are o carcasă din aluminiu, solidă şi durabilă, foloseşte procesorul Apple A7, coprocesorul M7, are un ecran cu o diagonala de 9,7 inch, o rezoluţie de 2.048 x 1.536 pixeli, o cameră foto principală de 5MP şi o autonomie a bateriei de până la 10 ore, scrie capital.ro.

Pentru a preîntâmpina situaţiile neplăcute, precum accidentele sau furtul, tableta poate fi însoţită de Asigurarea Basic sau Premium de la Orange.

Etichete: iPad Air, Orange Romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE