Cât costă să îţi petreci revelionul în Bucureşti. Oferte de la 250 la 1.350 leiMai sunt 23 de zile până la Revelion, iar dacă nu v-ați hotărât încă unde veți petrece noaptea dintre ani vă prezentăm câteva oferte lansate de localurile din București. 

Cat costa sa iti petreci revelionul in Bucuresti. Oferte de la 250 la 1.350 lei
Cât costă să îţi petreci revelionul în Bucureşti. Oferte de la 250 la 1.350 lei

Preţurile pentru petrecerile de Revelion încep de la 250 de lei la o berărie în zona Grozăveşti sau în Centrul Vechi, şi ajung până la peste 1300 lei la Palatul Parlamentului, la categoria VIP, scrie Ziarul Financiar. 

Iată 10 variante unde ai putea să îţi petreci revelionul în Capitală:

1. Palatul Parlamentului – de la 560 lei la 1.350 de lei de persoană

Dacă vrei să petreci noaptea dintre ani la Palatul Parlamentului, preţurile încep de 125 de euro pentru varianta strandard şi ajung până la 300 de euro pentru categoria VIP. Ţinuta elegantă este obligatorie, doamnele trebuie să poarte rochie de gală lungă sau tip cocktail, iar bărbaţii smocking sau costum negru. Invitatul special va fi Loredana Groza care va concerta pentru petrecăreţi.Nu se va servi mâncare tradiţională românească, ci diferite feluri de mâncare inspirate din dineurile regale de prin lume.

2. Caru’ cu Bere – 490 lei de persoană

Să petreci revelionul la restaurantul Caru cu Bere costă 490 de lei, unde va fi organizată o petrecere tip bal vienez cu orchestra Wiener Walzer. În plus, programul include şi muzică populară live, DJ, dansuri şi colinde. Meniul este alcătuit din mai multe tipuri de aperitive, peşte, felul principal este cu muşchi de vită, la desert se serveşte tort de caramel, şi open bar cu băuturi alcoolice sau non-alcoolice.

3. Presidential Ballroom – 350 de lei de persoană

Presidential Ballroom organizează petrecere de revelion în saloanele Royal din Pipera şi Elegance din Militari, la 350 de lei de persoană. Pe tot parcursul petrecerii va fi muzică live asigurată de următorii şase interpreţi: Amna, Mihai Bajinaru, Alina Dinca, Nicolae Datcu, Catalina Rad, Jolie Cabaret.

4. Beraria H - de la 450 lei la 650 lei de persoană

La Berăria H va concerta Horia Brenciu în noapte dintre ani. Preţurile variază în funcţie de zona în care este poziţionată masa faţă de scenă şi începe de la 450 de lei până la 650 de lei. Restaurantul este pe malul lacului Herastrau şi pune la dispoziţie petrecăreţilor în jur de 50 de feluri de mâncare şi bătura atât cât pot să consume.

Citește mai multe pe ZF

Etichete: petrecere, preturi, restaurant, Revelion

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE