Cât de sigură e aplicația Uber: Fondatorul spune că șoferii sunt verificați de un reprezentantFondatorul aplicației Uber, noua "spaimă a taximetriștilor bucureșteni", spune că șoferii care se înscriu în sistem sunt verificați personal de un reprezentant al aplicației.

Cat de sigura e aplicatia Uber: Fondatorul spune ca soferii sunt verificati de un reprezentant
Cât de sigură e aplicația Uber: Fondatorul spune că șoferii sunt verificați de un reprezentant
Foto: gadget.ro

O mare problema a Uber tine de incredere, fiindca practic mergi in masina cu un necunoscut care nu tine de o companie de taxi-uri si, daca se intampla ceva, nu prea stii unde sa te plangi, subliniază  0-100.ro.

Fondatorul Uber, Rob Khazzam, spune ca are insa un proces sever de selectie si ca reprezentantii aplicatiei se intalnesc personal cu toti soferi candidati pentru a-i evalua si pentru a inspecta masinile (care nu pot fi mai vechi de zece ani, pentru a fi acceptate in aplicatie).

In afara de criteriile de baza, cei de la Uber spun ca, daca li se pare ceva in neregula la soferul candidat, il refuza chiar daca indeplineste toate criteriile obiective. 

Uber este aplicația care a înfuriat taximetriștii din multe zone ale lumii, deoarece aduce șoferii și pasagerii în contact, pentru un transport mai ieftin și mai convenabil. Uber a intrat și pe piața românească, începând de, miercuri, 25 februarie.

Etichete: UBER

0/1 COMENTARII
Cris
28 feb 07:48
+0
VOTURI
-0
Statul nu e interesat de afaceri precum UBER pentru ca nu incaseaza nimnic. O sa se declare ilegale aceste activitati, o sa vedeti. Statul vrea sa umfle taxe din plimbarea masinilor cu cetateni dispusi sa plateasca.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE