Cât de simplu s-ar putea obţine 2000 de LOCURI DE PARCARE în BucureştiPrimarul Sectorului 2, Mugur Toader Mihai, susţine că se mai pot câştiga aproape 2.000 de noi locuri de parcare la sol prin reorganizarea parcărilor de reşedinţă actuale.

Cat de simplu s-ar putea obtine 2000 de LOCURI DE PARCARE in Bucuresti
Cât de simplu s-ar putea obţine 2000 de LOCURI DE PARCARE în Bucureşti

"Parcările reprezintă cea mai stringentă problemă la nivelul Bucureştiului. Ca o particularitate, în Sectorul 2, mai avem o problemă: nu prea mai avem spaţiu liber. Aşa că, am regândit reconfigurarea parcărilor de reşedinţă care, la o primă evaluare, ar putea suplimenta numărul locurilor de parcare de la bloc cu 10-15%, ceea ce înseamnă 2.000-3.000 de noi locuri de parcare", a declarat pentru RomaniaTV.net primarul Sectorului 2, Mugur Toader Mihai care a precizat că, practic, nu vor fi betonate noi suprafeţe de teren, ci vor fi retrasate locurile de parcare existente.

"Sunt multe parcări făcute de foarte mult timp şi care vor fi rearanjate, să facem economie de spaţiu. De fapt, pe acelaşi spaţiu, în loc să fie 10 locuri vor fi 12 locuri. Lucrările vor fi efectuate în toate parcările de reşedinţă, unde este posibilă această reconfigurare. Nu vom afecta spaţiul verde, ci vom lucra pe cel deja existent", a explicat edilul.

Etichete: loc de parcare bucuresti, locuri de parcare bucuresti, Mugur Toader Mihai, Primăria Sectorului 2

0/4 COMENTARII
gogu
04 aug 13:43
+0
VOTURI
-0
cat de simpu@. politia este " neutra ". am intrebat un politist ( militian ) de la circulatie ( unul din ala cu chilotii pe casheta ) de ce nu atentioneaza pe cei care parcheaza ilegal pe trotuar si eu sut obligat sa circul cu un copil mic pe carasabil si raspundul a fost in spiritul scolii de la baneasa: si unde sa parcheze dom'le? chiar asa. unde ? poate o sa fie invatati domnii politisti ca ei nu sunt platiti din bani piblici sa dea lectii de filozofie ci sa aplice legea. buna rea, asa cum este ea. poate atunci smecherii or sa se mai sature sa puna tancurile pe unde le trece prin partea aia superioara a corpului, care la unii se numeste CAP. pana atunci, noi intrebam si altii fura cu spor banii nostrii.
Cat de simplu
04 aug 12:54
+0
VOTURI
-0
Cat de simplu s-ar putea obtine trotuare
Pilitia sa-si faca treaba si sa-i amendeze pe meltenii cu ceafa groasa care parcheaza unde nu e voie. Iar ca bonus, vor creste si incasarile sus-numitilor pilitieni.
Se baga vreunul, sau e doar vorbarie goala?
Vlad
04 aug 09:44
+0
VOTURI
-0
Hai sa ne lase... de parca oamenii in cartiere erau prosti sa iroseasca spatiu. Nu nene, totul a fost optimizat de la sine de catre oameni. Dar ce sa inteleaga unul cu mentalitate comunista?? Nu-si da seama ce spune?? Ca tot sectorul 2 are doar 20.000 de locuri de parcare.... asta la probabil peste 150.000 de masini!!! Nu rezolva nimic obtinand cate un locsor in plus pe la un bloc... trebuie masuri serioase. Construite parcari supraetajate, subterante, etc!!
Mugur
03 aug 20:08
+0
VOTURI
-0
Sunt o gramada care nu stiu sa parcheze pe locurile deja existente, iar asta vrea sa le ingusteze? Are cumva vreo afacere cu service-uri auto?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE