Cât mai costă chiriile în Bucureşti: preţuri de la garsoniere la patru camereStabilizarea pieţei închirierilor este însă evidentă atât în zonele centrale, cât şi la nivelul întregului Bucureşti. În luna mai, proprietarii şi-au menţinut pretenţiile în ceea ce priveşte chiria solicitată la cote apropiate de lunile martie-aprilie 2012. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, observăm o uşoară scădere la toate tipurile de unităţi, fluctuaţii normale pe o piaţă stabilă. Cea mai mare variaţie, de -6%, s-a înregistrat la apartamentele de 4 camere.

În centrul Bucureştiului, chiriile solicitate de proprietarii de apartamente pornesc în medie de la 265 euro/ lună pentru o garsonieră şi ajung până la 925 euro pentru un apartament de patru camere.

În cazul unei garsoniere situate în zonă ultracentrală (Universitate, Piaţa Romană), proprietarii pretind o chirie lunară de 265 euro. Chiriaşii plătesc o sumă similară şi pentru o garsonieră situată în zona Unirii, cu 17% mai mult faţă de media Capitalei. Un prag apropiat este vehiculat şi pentru unităţile amplasate în zona Piaţa Victoriei, chiria medie solicitată ajungând aici la 271 euro.

Chiria pentru un apartament de două camere situat în zonă centrală porneşte de la 400 euro în zona Universitate - Romană, creşte până la 408 euro în zona Victoriei şi atinge 424 euro/ lună în zona Unirii. Comparativ cu nivelul mediu al chiriei în Bucureşti, sunt astfel înregistrate chirii cu 17% până la 30% mai mari.

Sursa: businessmagazin.ro

Etichete: Bucureşti, Capitală, cât costă, chirie, garsonieră, preturi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h