Cât scot studenţii din buzunar pentru o CHIRIE în BucureştiAugust şi septembrie sunt lunile în care cererea pentru locuinţe de închiriat se dublează, odată cu începerea anului universitar. În funcţie de buget, numărul de persoane care doresc să locuiască împreună şi locaţia aleasă, chiriile variază de la 210 euro/lună pentru o garsonieră şi ajung până la 1.198 euro/lună pentru o casă, conform datelor analizate de OLX pentru categoria Imobiliare.

Cat scot studentii din buzunar pentru o CHIRIE in Bucuresti
Cât scot studenţii din buzunar pentru o CHIRIE în Bucureşti

Faţă de ofertele de la începutul lui 2016, chiriile cerute de proprietari în luna august au rămas în medie la aproximativ aceeaşi valoare, notează news.ro.

În Capitală, de exemplu, preţul mediu pentru închirierea apartamentelor cu o cameră este de 240 euro/lună, respectiv 348 euro/lună pentru cele cu două camere. Spaţiile cu trei camere, ideale pentru tinerii studenţi care îşi doresc să locuiască cu mai mulţi colegi, preţul mediu este de aproximativ 512 euro/lună.

Apartamentele cu patru camere şi casele pot fi închiriate pentru sume cuprinse între 923 euro şi 1.198 euro.

În Bucureşti, oraşul cu cel mai ridicat nivel de viaţă, chiriile pentru garsoniere au crescut în medie cu 4% faţă de începutul anului 2016, în timp ce sumele cerute pentru apartamentele cu patru sau mai multe camere s-au diminuat cu aproximativ 10%. Doar locuinţele cu două şi trei camere şi-au păstrat valoarea de la începutul anului 2016.

Etichete: apartamente Bucureşti, apartamente închiriat bucureşti, chirie Bucuresti

0/3 COMENTARII
Tot eu Cris
14 Sep 09:16
+0
VOTURI
-0
am uitat sa zic , e plin si cu olteni
Ionut
14 Sep 08:43
+0
VOTURI
-0
Daca ai venit cu toate rudele aici...
Cris
14 Sep 06:54
+0
VOTURI
-0
Bucuresti, orasul cu cel mai ridicat nivel de viata??? Cred ca ca glumiti. E un oras agitat, stresant, zgomotos, poluat, plin de moldoveni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE