Cât va plăti Primăria Sectorului 6 pentru curățenia din cartierele ANL C.Brâncuși și Dealul ȚuguleaDirecția de Administrare a Fondului Locativ Sector 6, instituție aflată în subordinea Primăriei Sectorului 6, vrea să plătească aproximativ 714.000 de euro pentru servicii de curățenie și întreținere în imobilele administrate de DAFL Sector 6 pentru o perioadă de 4 ani. Serviciile de curățenie includ întreținerea trotuarelor și a spațiilor verzi aferente celor 39 de imobile administrate de DAFL Sector 6.

Cat va plati Primaria Sectorului 6 pentru curatenia din cartierele ANL C.Brancusi si Dealul Țugulea
Cât va plăti Primăria Sectorului 6 pentru curățenia din cartierele ANL C.Brâncuși și Dealul Țugulea
Foto: libertatea.ro

Potrivit unui anunț de participare publicat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Primăria Sectorului 6 va plăti 3.148.818 lei cu TVA (adică 2.539.369 lei fără TVA) pentru a achiziționa "Servicii de curățenie și întreținere în imobilele administrate de D.A.F.L. Sector 6" pentru o perioadă de 4 ani.

Direcția de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 intenționează să atribuie prin lictație deschisă un contract-cadru cu un singur operator economic pentru o perioadă de 4 ani pentru curățenia și întreținerea imobilelor din Cartierul ANL Constantin Brâncuși Zona A și C, a ansamblului social "Dealul Țugulea" din str. Dealul Țugulea nr. 27, precum și a birourilor de la sediul DAFL Sector 6.

În fiecare an se preconizează că vor fi tribuite între 1 și 3 contracte subsecvente. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 634.842,41 lei fără TVA. Fondurile vor fi alocate de la bugetul local al Sectorului 6.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV:Un cartier întreg a fost racordat ilegal la Enel cu iluminatul public, de Primăria Sector 6

În caietul de sarcini aferent anunțului se menționează că serviciile de curățenie se vor efectua de luni până vineri și vor consta în efectuarea următoarelor operațiuni: măturat și spălat platforma, curățenie scări și lift, strângerea deșeurilor de pe spațiile verzi (măturare frunze și gunoi, deszăpezire), măturat trotuare, spălat și dezinfectat pubele etc.

De asemenea, serviciile de curățenie includ întreținerea trotuarelor și a spațiilor verzi aferente imobilelor.

Potrivit programului de lucru, prestatorul va asigura serviciile de curățenie astfel:

- în Cartierul ANL Constantin Brâncuși Zona A și C - de la 7:00 la 15:00 de luni până vineri

- în ansamblul social "Dealul Țugulea" - de la 6:00 la 14:00 de luni până sâmbătă

- la sediul DAFL Sector 6 - de luni până vineri între orele 6:00 și 14:00.

DAFL Sector 6 va asigura prin acest contract curățenia și întreținerea a 39 de clădiri (inclusiv totuare și spații verzi aferente imobilelor). Cele 39 de clădiri includ sediul DAFL Sector 6, ansamblul social "Dealul Țugulea" cu 2 blocuri, cartierul ANL Constantin Brâncuși Zona A cu 22 blocuri de locuinţe în sistem de închiriere și Zona C cu 8 blocuri de locuinţe în sistem de închiriere și un numar de 6 blocuri de locuințe în regim de credit ipotecar. 

Operatorii economici interesați pot depune ofertele sau cererile de participare până la data de 19 mai 2015. Nu se va organiza licitație electronică, astfel încât ofertele vor fi deschise în data de 20 mai la sediul DAFL Sector 6 din str. Valea Oltului nr. 31-35.

Etichete: ANL Brâncuși Zona A, ANL Brâncuși Zona C, ansamblu imobile Dealul Țugulea, curățenie Cartier ANL Constantin Brâncuși, curățenie spații verzi, curățenie trotuare, DAFL Sector 6, întreținere imobile, Sectorul 6, servicii curățenie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h