Cătălin Homor, şeful CNADNR: "Pasajul de la Mogoşoaia peste DN1A va fi revitalizat"Cătălin Homor, şeful CNADNR, a declarat, într-un interviu pentru HotNews, că proiectul pasajului de la Mogosoaia, peste DN1A, uitat în sertare, "va fi revitalizat".

Catalin Homor, seful CNADNR: "Pasajul de la Mogosoaia peste DN1A va fi revitalizat"
Cătălin Homor, şeful CNADNR: "Pasajul de la Mogoşoaia peste DN1A va fi revitalizat"

"Exista un Studiu de Fezabilitate acolo. Încercam sa-l punem pe agenda", a explicat Cătălin Homor, şeful CNADNR, pentru HotNews,

În ceea ce priveşte  intersecţia de la Tunari, şeful CNADNR spune că acolo se va construi un sens giratoriu.

"Vrem sa indulcim situatia acolo, sa facem un sens giratoriu. Indicatorii sa spunem ca sunt aprobati, banii in buget avem. (...) Nu stiu prea multe legate de trecut, legate de acest sens giratoriu. Cert pot sa va spun ca pana la finalul anului vom avea un sens giratoriu acolo. Va fi o executie de 3-4 luni. Va fi scos la licitatie executia", a spus Homor 

Homor a dat explicaţii şi despre centura de sud a Capitalei: "În momentul de fata SF-ul a fost aprobat in Consiliul Tehnico-Economic al Companiei, cu mici observatii care sunt intr-o faza finala de implementare. Urmeaza sa solicitam aprobarea indicatorilor Tehnico-economici intr-o Hotarare de Guvern. Estimam undeva la doua - trei luni, in functie de cum merg aprobarile pe circuitul de aprobare prin ministere. Estimarile mele sunt ca la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie, sa il bagam in SEAP"

Pe partea de Nord, şeful CNADNR spune că lucrările nu sunt blocate: "Nu e un blocaj propriu-zis. Nu s-a lucrat intr-un ritm sustinut pentru ca nici vremea nu a permis. Dar, pe scurt, si dupa discutiile cu constructorul, pana la sfarsitul anului va fi pus in functiune."

 

 

 

Etichete: Cătălin Homor, centura Capitalei, CNADNR, şeful CNADNR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE