Cătălin Predoiu: "Dacă se confirmă REZULTATELE EXIT-POLL, demisionez de la șefia PNL" UPDATECandidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat că, dacă până luni dimineaţă se confirmă rezultatele exit-poll-urilor, care îl clează pe locul al treilea, va demisiona de la şefia PNL Bucureşti. 

Catalin Predoiu: "Daca se confirma REZULTATELE EXIT-POLL, demisionez de la sefia PNL"
Cătălin Predoiu: "Dacă se confirmă REZULTATELE EXIT-POLL, demisionez de la șefia PNL"
Foto: ancheteonline.ro

Cătălin Predoiu a declarat, duminică seara, după închiderea secţiilor de votare că o felicită pe Gabriela Firea pentru postul de primar pe care l-a câştigat şi îi urează să aibă "aibă înţelepciunea şi onestitatea pentru a realiza proiectele pe care le-a anunţat"

"Cei care au ieşit la vot au demonstrat responsabilitate şi patriotism local. Doresc să felicit pe proaspătul ales primar al Capitalei, Gabriela Firea, şi îi urez să aibă înţelepciunea şi onestitatea pentru a realiza proiectele pe care le-a anunţat. Îl felicit şi pe Nicuşor Dan", a declarat Cătălin Predoiu, la scurt timp după închiderea secţiilor de votare.

"Am vrut şi eu şi colegii mei să câştigăm aceste alegeri. Am ştiut că ne confruntăm cu o dezamăgire generală faţă de toate partidele, dar ne-am folosit toată energia pentru a explica lucruri adevărate. Am înţeles greşelile trecutului, am început o reformă în partid pe care o vom continua, faptul că am promovat tineri pe liste şi faptul că n dorim ca toţi cetăăţenii să aibă un oraş european", a mai spus Cătălin Predoiu.

"Doresc să informez colegii şi cetăţenii că înţeleg să fac un act de responsabilitate. Dacă mâine dimineaţă se vor confirma rezultatele anunţate în această seară, îmi depun mandatul de preşedinte al filialei Bucureşti:" a declarat Cătălin Predoiu, după ce exit- poll-urile au arătat că Gabriela Firea este candidatul care a câştigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

"O fac cu fruntea sus. Rezultatul ne-a demonstrat că o coalizare a dreptei ar fi făcut ca primarul capitalei să nu fie doamna Firea, ci Nicuşor Dan", a mai spus Predoiu, conform mediafax.ro.

Europarlamentarul Cristian Buşoi ar putea prelua conducerea organizaţiei bucureştene a PNL, în urma probabilei demisii din funcţia de preşedinte a lui Cătălin Predoiu, în urma eşecului de la alegerile locale, au declarat surse din partid.

Etichete: cătălin predoiu, demisie, demisie predoiu

0/1 COMENTARII
Dorel.
05 Jun 22:23
+0
VOTURI
-0
Eu sper din tot sufletul ca acest ratat Catalin Predoiu care reprezinta un partid de loseri si care in lipsa unui candidat cu sanse reale s-a facut de ras propunand tot felul de candidati unul care nu erau nici macar membru PNL in loc sa il sustina pe Nicusor Dan care daca avea sustinerea PNL avea sanse reale sa castige primaria Bucurestiului.
Jenant, singurul partid care ar putea face opozitie PSD-ului se dovedeste un partid neputincios.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE