Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei, audiat la DNAPreședintele PNL București, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei, s-a prezentat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat într-un dosar de corupție.

Catalin Predoiu
Cătălin Predoiu

Cătălin Predoiu a declarat, la sosirea la DNA, că a fost citat în calitate de martor.

"Sunt citat ca martor într-un dosar DNA și de aceea mă aflu aici. Nu am alte detalii să vă dau la această oră, însă vă promit: când voi ieși voi face declarații", a spus Cătălin Predoiu.

Predoiu a fost citat pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul ANRP în care este cercetat deputatul PNL Ioan Oltean.

După audiere, Cătălin Predoiu a spus că a dat "o declaratie de martor".

"Am dat o declarație de martor în legătură cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justiției într-un grup de lucru interministerial. Am arătat că această procedură cuprindea emiterea unei adrese de la Secretariatul general și trimiterea unei adrese de răspuns de la Ministerul Justiției către Secretariatul general", a spus Predoiu.

Liberalul a adăugat că nu a fost nici o problemă în această procedură, care a fost respectată, însă procurorul de caz a dorit lămurirea acestui aspect. "Această procedură a fost respectată perfect legal de către Ministerul Justiției", a conchis Predoiu.

 

Etichete: cătălin predoiu, CATALIN PREDOIU DNA, DNA

0/1 COMENTARII
Cris
09 Mar 12:48
+0
VOTURI
-0
Acest lingau de-a lu Basescu tre sa ajunga urgent in PUSCARIE !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE