Cătălin Tolontan susține că este filatJurnalistul Catalin Tolontan spune că a fost subiectul unui filaj noaptea trecuta, cand GSP publica faxul ce demonstra ca Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta stia de Clubul Colectiv.

Catalin Tolontan, dezvaluiri despre biroul lui Florian Coldea la DNA
Cătălin Tolontan, dezvăluiri despre biroul lui Florian Coldea la DNA
Foto: www.paginademedia.ro

Locuința jurnalistului de la GSP a fost filată, după cum Cătălin Tolontan a declarat pentru Paginademedia.ro. "S-a întâmplat la fel atunci cînd lucram la ancheta din Gala Bute", spune Tolontan.

Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

"Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Ieri am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit.

Seara, în jurul orei 22.00, am început să primim de la ISU tot ce solicitasem în ultima săptămână. La ora 23.45 am primit confirmarea că ISU a primit acel fax care demonstra că știau de Clubul Colectiv și ne-am apucat de ediția specială."

Ancheta de acum din cazul Clubului Colectiv vizează și DGIPI, serviciul de informații al Ministerului de Interne ai cărui oameni, potrivit jurnaliștilor de la GSP, au beneficiat de sponsorizările de la asociațiile pompierilor.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h