Cătălina Ponor, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice: A fost o zi tristă pentru noiGimnasta Cătălina Ponor s-a declarat extrem de dezamăgită după ce România a ratat calificarea la JO de la Rio. Pentru prima oară din 1968, România nu va avea echipă în concursul de gimnastică la Jocurile Olimpice.

Catalina Ponor
Cătălina Ponor

Cătălina Ponor a reacţionat pe Facebook după ce echipa feminină de gimnastică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

"A fost o zi tristă pentru noi, din păcate România nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Pentru mine a fost cu atât mai trist cu cât am revenit special pentru această competiţie. Din păcate, nu a fost să fie! Nu ştiu ce va fi de acum înainte, dar vreau să mulţumesc tuturor pentru încurajări şi în special mulţumesc publicului brazilian care mi-a scandat numele. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pentru mine, o senzaţie pe care nu am mai trăit-o de ceva timp. A fost extraordinar să concurez aici, la Rio! Am luptat pentru această echipă până la final şi am vrut să arăt că dacă îţi propui să faci ceva, vei reuşi să atingi acel obiectiv. Şi da, încă mai pot să concurez în ciuda vârstei, mai pot face gimnastică la nivel înalt", a fost mesajul Cătălinei Ponor.

Naţionala feminină a încheiat turneul de calificare la JO pe locul 7 (din 8 participante), în condiţiile în care doar primele 4 clasate au câştigat biletul olimpic. Clasament final: 1. Brazilia (226.477), 2. Germania (223.977), 3. Belgia (221.438), 4. Franţa (220.869), 5. Australia (218.428), 6. Elveţia (218.336), 7. România (216.569), 8. Coreea de sud (203.828). Oficial, este pentru prima oară din 1968 când România nu va avea o echipă în concursul olimpic.

Etichete: cătălina ponor, ginmastica, jocuri olimpice, jocuri olimpice rio, nationala de gimnastica, ratarea calificăre la Jocurile Olimpice

0/2 COMENTARII
Cris
18 Apr 16:12
+0
VOTURI
-0
Avem o tara de cacao care, mai nou, nu mai are nici sport. Datorita escrocilor care conduc aceasta tara prin rotatie am ajuns sa ne lipsim si de ultima bucurie - sportul. O sa ramanem cu escrocii care se bat pe ciolan pe la TV, o sa vedeti. Nu mai merita platite taxe in aceasta tara. Nu ne alegem cu nimic in schimb.
andy
18 Apr 11:24
+0
VOTURI
-0
Avem o tara plina de regi ai asfaltului, baroni si „jmekeri” ... acestea sunt modelele de urmat pentru tinerii nostri. Sportul!? Care sport?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h