Cătălina Ponor lipseşte de la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Glasgow. Care e lotul RomânieiCătălina Ponor va lipsi de la Campionatele Mondiale de gimnastică, care vor avea loc în perioada 23 octombrie şi 1 noiembrie, la Glasgow. Sportiva este accidentată. 

Catalina Ponor lipseste de la Campionatul Mondial de Gimnastica de la Glasgow. Care e lotul Romaniei (Foto evz.ro)
Cătălina Ponor lipseşte de la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Glasgow. Care e lotul României (Foto evz.ro)

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică în 2004, la Atena, s-a accidentat luna trecută şi nu s-a putut reface la timp pentru Mondiale. Ea va fi înlocuită în echipa României de Andreea Munteanu. Celelalte componente ale lotului feminin de gimnastică sunt Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu, informează romaniatv.net. 

În vârstă de 27 de ani, Ponor a concurat luna trecută în cadrul bilateralului amical România-Franţa, câştigat de gimnastele noastre. Ponor a primit 14,900 la bârnă, 14,850 la sărituri şi 13,950 la sol. Ulterior, constănţeanca s-a accidentat şi nu a participat la Campionatele Naţionale de la Bucureşti. Cu toate acestea, ea a fost nominalizată în echipa pentru CM de la Glasgow, sperându-se într-o refacere care să-i permită să facă deplasarea.

Etichete: absenta, Campionatul Mondial de Gimnastică, cătălina ponor, lipsa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE