CATASTROFĂ AVIATICĂ: Un avion cu peste 224 de persoane la bord s-a PRĂBUȘITUn avion cu 224 de persoane la bord s-a prăbuşit, sâmbătă dimineață, în centrul Peninsulei Sinai, a anunţat sâmbătă biroul premierului egiptean, citat de BBC News Online.  Aeronava decolase de puțin timp din  Sharm el-Sheikh cu destinația Sankt Petersburg.

Ryanair anunta o noua ruta din Bucuresti, catre Bristol, pe langa cele trei noi rute anuntate catre Atena, Timisoara si Berlin.
Ryanair anunță o nouă rută din București, către Bristol, pe lângă cele trei noi rute anunțate către Atena, Timișoara și Berlin.
Foto: realitatea.net

UPDATE: Statul Islamic revendică, într-o postare pe Twitter, doborârea avionului rus.Este vorba de ramura egipteană a grupării jihadiste Statul Islamic. „Soldații Califatului au reușit să doboare un avion rus în provincia Sinai. Transporta peste 220 de cruciați și toți au murit”, a afirmat gruparea teroristă într-un comunicat postat pe conturile de Twitter pe care le folosește de obicei. Islamiștii susțin că au acționat ca să răzbune intervenția Rusiei în Siria.

La bordul avionului civil rus prăbușit în peninsula Sinai din Egipt se aflau 63 de bărbați, 138 de femei și 17 copii cu vârste de la 2 la 17 ani. Potrivit mass-media locale, până la această oră nu au putut fi găsiți supraviețuitori.

Avionul de tip Airbus A-321 tocmai decolase din staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh, de la Marea Roşie, şi se îndrepta spre oraşul rus Sankt Petersburg.

Iniţial au apărut informaţii contradictorii despre avion, unele surse afirmând că aparatul de zbor ar fi dispărut deasupra Ciprului.

Avionul era operat de compania aeriană rusă Kogalimavia şi avea la bord 217 pasageri şi şapte membri ai echipajului. Majoritatea pasagerilor ar fi turişti ruşi.

Sursa: Mediafax

Etichete: avion, avion prăbușit, catastrofă

0/1 COMENTARII
Elena
31 Oct 12:34
+0
VOTURI
-0
Daca tot stai pe net nu vrei sa castigi si niste bani postand anunturi 1-2 ore/zi? Editura Epublishers cauta urgent colaboratori! Se ofera contract de comision si curs gratuit de initiere.Te asteapta o cariera noua si interesanta! Solicita acum mai multe informatii la adresa de email: bucatariaelenei@gmail.com Oferim si solicitam seriozitate!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE