Câte 1.000 de dispensere pentru dezinfectant, montate zilnic în scările de bloc din Sectorul 2Primăria Sectorului 2 anunță că va continua, și în perioada următoare, acțiunea de montare a dispenserelor pentru substanțe dezinfectante în scările blocurilor. Zilnic, câte 1.000 de astfel de dispozitive sunt montate în scările de bloc. 

La intrarea în fiecare imobil sunt amplasate noile aparate pentru dezinfectarea mâinilor locatarilor.

Dispenserele montate de Primăria Sectorului 2 sunt confecționate din tablă și se fixează pe peretele suport cu ajutorul a patru holșuruburi, reumplerea lor fiind realizată printr-un sistem prevăzut cu cheie. Cheia rămâne în păstrarea reprezentanților asociației de proprietari sau locatari, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție. 

Potrivit autorităților, zilnic sunt montate aproximativ 1.000 de dispensere pentru dezinfectant și nu doar un singur dispozitiv pe scară, ci câte unul pentru fiecare intrare în bloc. Totodată, administrația locală a Sectorului 2 distribuie asociațiilor de proprietari și dezinfectant pentru a le reumple de fiecare dată când acestea se golesc.

Aceste dispensere au fost făcute la comandă pentru sectorul 2 și sunt metalice, fiind rezistente astfel la vandalizare sau furt.

În paralel cu montarea dispenserelor pentru dezinfectant, în Sectorul 2 continuă și acțiunea de igienizare și dezinfectarea a carosabilului și a trotuarelor, insistând pe zonele din spatele blocurilor și pe străzile dintre blocuri.

CITEȘTE ȘI Cum se face dezinfecția împotriva COVID-19 în scările de bloc, din Sectorul 2 GALERIE FOTO

Pentru dezinfecția sectorului 2 sunt angrenați 164 de operatori, 109 utilaje care pulverizează substanțele, anunța Primăria Sectorului 2 într-un comunicat din 30 martie 2020. În imobile se dezinfectează holurile comune, cutiile poștale, lifturile, balustradele și fiecare etaj în parte, fiind folosită substanța Aldezin care este certificată de Ministerul Sănătății, Comisia de Națională pentru Produse Biocide.

Substanțafolosită nu este periculoasă pentru oameni sau animale de companie.

Cu această ocazie, Primăria Sectorului 2 împreună cu Compania Municipală a Primăriei Municipiului Bucureștifac un apel către bucureșteni să se alăture efortului administrației de-a continua dezinfecția și individual a spațiilor menționate mai sus.

Etichete: coronavirus, covid 19, dezinfectant, dispenser, dispenser dezinfectant, Sectorul 2

0/2 COMENTARII
Romy
12 apr 14:53
+0
VOTURI
-0
SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html
MARIELA GARCÍA
08 apr 04:11
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
blog> http://wealthyspellhome.over-blog.com
Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h