Câte locuri sunt disponibile la MASTERAT pentru anul universitar 2015-2016. VEZI OFERTA EDUCAȚIONALĂMinisterul Educaţiei a publicat pe site-ul oficial un proiect de Hotărâre de Guvern privind domeniile de studii universitare de master acreditate, programele de studii şi numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2015-2016. Proiectul cuprinde oferta educațională a universităților de stat, dar și a celor private. 

Cate locuri sunt disponibile la MASTERAT pentru anul universitar 2015-2016. VEZI OFERTA EDUCAȚIONALA
Câte locuri sunt disponibile la MASTERAT pentru anul universitar 2015-2016. VEZI OFERTA EDUCAȚIONALĂ

Universitatea de stat cu cele mai multe locuri la masterat este "Babeş-Bolyai" din Cluj, cu 13.000 de locuri. A doua pe listă este Universitatea din Bucureşti, urmată de Universitatea "Al. I Cuza" din Iaşi, se arată în proiectul de Hotărâre de Guvern, publicat de Ministerul Educaţiei, care arată numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2015-2016.

VEZI AICI locurile disponibile în universitățile de stat

VEZI AICI locurile disponibile în universitățile particulare

În fiecare an, Ministerul Educaţiei publică domeniile şi programele de studii universitare de master, locaţiile geografice de desfăşurare, numărul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, formă de învăţământ sau limbă de predare, precum şi numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în cadrul instituţiilor de învăţământ superior de stat cât şi pentru universităţile private acreditate.

Etichete: master, masterat, Ministerul Educaţiei, Universitate, universitate de stat, universitate particulară

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE