Câte piste de biciclete au mai rămas în București. LISTA completăOrganizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR) a făcut publică lista tuturor pistelor de biciclete rămase în Capitală după ce multe dintre ele au fost şterse sau anulate. În continuare, există piste pe străzile oraşului, deşi Brigada Rutieră de Poliţie le-a interzis.

Primaria Capitalei vrea sa elaboreze un regulament pentru pistele de biciclete
Primăria Capitalei vrea să elaboreze un regulament pentru pistele de biciclete
Foto: bucurestiul.net

Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR) a făcut o solicitare către Brigada Rutieră de Poliţie pe 8 iulie, tocmai pentru a afla care este starea actuală a pistelor de biciclete şi pe unde pot bicicliştii să mai meargă legal.

Potrivit răspunsului primit, în prezent, în Bucureşti mai există doar două bulevarde cu piste de biciclete autorizate şi funcţionale - Bdv. Aviatorilor şi Str. Constantin Prezan (zona Aviatorilor - Arcul de Triumf). Restul pistelor de biciclete au fost desfiinţate sau interzise de catre Brigada Rutieră de Poliţie.

"Din păcate Administraţia Străzilor nu prea îşi face treaba, aşa că multe dintre pistele de biciclete înterzise încă se mai găsesc trasate pe trotuare, ceea ce duce la crearea multor confuzii", comentează reprezentanţii unei alte comunităţi de biciclişti, We Bike. Redăm mai jos răspunsul oficial primit de OPTAR astăzi, 23 iulie.

Redăm mai jos răspunsul oficial primit de OPTAR astăzi, 23 iulie.

  Situatia Pistelor Pentru Biciclete din București la 23 iulie 2013

Etichete: Bucureşti, optar, piste de biciclete

0/2 COMENTARII
argos
24 iul 13:52
+0
VOTURI
-0
De ce in Militari nu sunt Piste de Biciclete ?
Unde este primarul Rares Manescu ?
La alegeri facea turul televizionilor, acum nu mai stim nimic de el, nu are nimeni grija de Militari, cartierul este plin de maidanezi, mizerie in parcuri ..
iulia
24 iul 12:42
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2012/07/27/capcane-merg-pe-gard-de-drum-ma-tin/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h