Câte utilaje de deszăpezire sunt în teren, în fiecare sector al Capitalei, duminică după-amiazăPrimăria Capitalei a anunțat că nu sunt blocaje în trafic, duminică după-amiază, iar utilajele intervin în continuare pentru deszăpezire.

Cate utilaje de deszapezire sunt in teren, in fiecare sector al Capitalei, duminica dupa-amiaza
Câte utilaje de deszăpezire sunt în teren, în fiecare sector al Capitalei, duminică după-amiază
Foto: rerbuzau.ro

Primăria Capitalei a anunțat că operatorii reaponsabili cu deszapezirea in Capitala intervin in continuare pe strazile principale( in conditii de ninsoare abundenta si viscol,de cel putin 12 ore), iar incepand cu ora 12:00 li s-a solicitat sa actioneze cu prioritate pentru degajarea zapezii de pe arterele laterale.

Situația utilajelor, la ora 13:00:

sector 1-70 utilaje

sector 2- 82 utilaje

sector 3-56 utilaje

sector 4- 42 utilaje

sector 5-39 utilaje

sector 6- 60 utilaje

La dispeceratul PMB se primesc in continuare sesizari legate de copaci cazuti din cauza viscolului. ALPAB, Politia Locala si operatorii de salubritate intervin pentru ridicarea acestora, pana la aceasta ora inregistrandu-se 101 astfel de reclamatii.

In ceea ce priveste oamenii strazii, in acest moment sunt cazate 487 de persoane in cele doua adaposturi ale Municipalitatii.

Pentru eventuale probleme generate de inghet sau ninsoare, Primaria Capitalei pune la dispozitie numerele de dispecerat 0800.800.868 si 021.9844.

Etichete: utilaje, utilaje deszăpezire

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE