Câte utilaje sunt pregătite pentru deszăpezire, în Sectorul 4Pentru deszăpezirea celor 562 de artere şi străzi secundare din Sectorul 4, REBU S.A. va acționa cu 48 autospeciale cu plug, 3 cu antiderapant lichid, 40 cu antiderapant solid, 10 cu încărcătoare frontale și 32 de utilaje pentru transportat zăpada. De asemenea, pentru deszăpezirea trotuarelor vor fi folosite alte 8 utilaje.

Cate utilaje sunt pregatite pentru deszapezire, in Sectorul 4
Câte utilaje sunt pregătite pentru deszăpezire, în Sectorul 4
Foto: Primaria Sectorului 4

Stocul de material antiderapant din dotarea S.C. REBU S.A. cuprinde 4.000 tone clorură de sodiu și 50 tone de clorură de calciu, informează Primăria Sectorului 4.

De asemenea, este asigurat şi stocul de carburant pentru funcţionarea utilajelor, acesta însumând 600 de tone de motorină. Totodată, vor fi mobilizaţi 270 lucrători/ 24 ore, pentru degajarea zăpezii de la rigole, guri de canal, treceri de pietoni sau refugii de tramvai.

În „Programul de măsuri și acțiuni pentru deszăpezirea și combaterea poleiului în Sectorul 4, pentru iarna 2015 – 2016" se va acţiona pentru deszăpezire în 2 etape: într-o prima fază pe bulevarde, pe căile de acces în unitățile de învățământ școlar și preșcolar, spitale și alte instituții de interes public, iar ulterior, pe străzile secundare.

În condiții de ninsori abundente, dacă situația o va impune, se va acționa simultan și permanent pe toate arterele de circulație din Sectorul 4, oprindu-se temporar (aproximativ timp de o oră) circulația pe un singur sens pe marile bulevarde.

Activitatea societăţii de salubrizare va fi monitorizată de Autoritatea Locală Sector 4, pentru buna coordonare şi eficienţă, toate utilajele fiind dotate cu sistem tip GPS.

Etichete: deszăpezire, REBU, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE