Câți bani au cheltuit până acum în campanie Robert Turcescu și Nicușor DanALEGERI BUCUREȘTI 2016. Candidatul PMP la Primăria Generală, Robert Turcescu a declarat, duminică, la TVR, întrebat fiind câţi bani a cheltuit în precampanie, că a plătit un afişaj pe un magazin, cu 800 de euro, iar în campanie a contribuit cu 10.000 de euro, din banii săi, Nicuşor Dan spunând că el a cheltuit până acum, în campanie, 70-80.000 de euro, în special în mediul online.

Robert Turcescu
Robert Turcescu
Foto: evz.ro

ALEGERI BUCUREȘTI 2016. Candidatul USB, Nicuşor Dan l-a întrebat pe Robert Turcescu, candidatul PMP, câţi bani a cheltuit în precampanie.

"În precampanie, am plătit un afişaj pe magazinul Cocor", a spus Turcescu, întrebându-l la rândul lui, pe Nicuşor Dan, câţi bani a cheltuit În perioada dinainte de începerea campaniei. Nicuşor Dan a spus că a cheltuit 128.000 de euro.

ALEGERI BUCUREȘTI 2016. Robert Turcescu a fost întrebat şi câţi bani a cheltuit în campanie.

n campanie, legea este extrem de drastică. Am contribuit cu 10.000 de euro. Banii mei. Nici nu ştiu dacă putem cheltui peste aceste sume din campanie", a spus Turcescu.

Nicuşor Dan a spus, la rândul lui, că el a cheltuit, până în prezent, 70.000 - 80.000 de euro, în special pentru campania în mediul online.

Sursa: news.ro

 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, nicuşor dan, robert turcescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE