Câți BANI au făcut televiziunile din trustul PRO din publicitate, în 2015Televiziunile din trusul PRO au făcut 113,4 milioane de dolari din reclamă, în 2015.

Cati bani au facut televiziunile din trustul PRO din publicitate, in 2015
Câți bani au făcut televiziunile din trustul PRO din publicitate, în 2015
Foto: activenews.ro

Operațiunile Central European Media Enterprises (CME) din România, printre care și Pro TV, au avut în 2015 venituri totale de 157,5 milioane de dolari. Cea mai mare parte a veniturilor a venit din publicitate. Potrivit raportului detaliat al companiei listate la bursă, grupul de televiziune a atras 113,4 milioane de dolari din reclamă, informează paginademedia.ro.

CME operează televiziunile Pro TV, Acasă, Acasă Gold, Sport.ro, Pro Cinema, MTV România, Pro TV International. În bilanțul operațiunilor din România intră și televiziunile din Republica Moldova, Pro TV Chișinău și Acasă in Moldova.

Grosul veniturilor a provenit din publicitate. Cele nouă televiziuni pe care le operează CME în România și Republica Moldova au adus companiei 113,4 milioane de dolari din publicitate. Conform raportului financiar detaliat al CME, piața de publicitate TV în România este estimată la 194 de milioane de dolari, cu aproximativ 6% mai mare decât în 2014.

Etichete: pro, pro tv, publicitate pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE