Câţi bani cheltuieşte RATB pentru achiziţionarea CARTELELOR DE CĂLĂTORIEConducerea RATB cheltuieşte aproximativ 300.000 euro, fără TVA, pentru a achiziţiona cartele de călătorie.

Cati bani cheltuieste RATB pentru achizitionarea CARTELELOR DE CALATORIE
Câţi bani cheltuieşte RATB pentru achiziţionarea CARTELELOR DE CĂLĂTORIE

Regia Autonomă de Transport Bucureşti îşi face stocuri de carduri de călătorie pentru un an.

Potrivit unui anunţ postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Regia a atribuit pe data de 8 iulie, un contract privind încheierea unui acord-cadru pentru achiziţia de carduri contactless-trei loturi. Licitaţia a fost câştigată de firmele Inform Lykos SA şi Meximpex SRL, potrivit capital.ro.

Inform Lykos SA a câştigat două loturi cu o valoare de aproximativ 262.000 euro, fără TVA, iar Meximpex SRL a câştigat un lot, în valoare circa 37.000 euro, fără TVA.

Acordul-cadru prevede achiziţia a minim 1.411.000 bucăţi şi maxim 1.769.040 bucăţi. Conform anunţului de licitaţie, valoarea estimată este calculată pentru cantitatea maximă de produse, iar durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii contractului.

La începutul anului trecut, tot firmele Inform Lykos SA şi Meximpex SRL au câştigat licitaţia pentru carduri de călătorie.

Inform Lykos SA a câştigat un contract acord-cadru, pentru un lot, în valoare de circa 200.000 euro, iar Meximpex SRL a beneficiat de două loturi în valoare totală de puţin peste116.00 euro. Acordul-cadru a constat în achiziţia a minim 899.250 bucăţi şi maxim 1.137.500, iar durata contractelor a fost de şapte luni.

Etichete: carduri RATB, cartele calatorie ratb, contract ratb, RATB

0/1 COMENTARII
Capitala
29 Jul 11:38
+0
VOTURI
-0
Articol tendentios, scris cu picioarele. Nu conducerea RATB achizitioneaza carduri, pentru ca nu are ce face cu ele, ci intreprinderea RATB care oricum le vinde mai departe calatorilor si isi recupereaza banii platiti pe ele. Pentru cei care nu au platit in viata lor o calatorie sau platesc doar amenda, pretul la chiosc = pretul cartelei (cartonului) + pretul calatoriilor puse pe ea (serviciul de transport).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE