Câți bani se cer copiilor pentru 8 Martie la şcoală. MESAJUL lăsat pe TABLĂUn mesaj în care se cere bani pentru ziua de 8 martie a fost scris pe tablă într-o şcoală din Focşani. Cerinţa a fost fotografiată de un elev care a participat la o olimpiadă, care a şi relatat reacţia uneia dintre profesoare.

"Trebuie să aduceți luni 30 de lei pentru 8 Martie", este mesajul lăsat pe tablă, surprins de un participant la olimpiada de limbă franceză, organizată la Școala "Ștefan cel Mare" din Focșani.

Elevul a fotografiat anunțul scris pe tabla sălii, acolo unde învață în schimburi două clase, una de la învățământul primar și cealaltă de gimnaziu, scrie ziaruldevrancea.ro.

"Nu este corect sa ceri de la elevi, ei nu sunt salariați și în plus este o sumă destul de mare. Dacă sunt vreo 20 în clasă, vă dați seama cât se strânge? La un moment dat a venit o profesoară, a văzut ce scria și a căutat repede un burete să steargă", a spus elevul.Etichete: 8 Martie, CADOURI 8 MARTIE, cadouri invatatoare, cadouri scoala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE