Câţi bucureşteni folosesc UBER. Compania oferă miercuri 50% REDUCERE la toate curseleUBER oferă, miercuri, între orele 7:00 şi 17:00, 50% reducere la toate cursele din Bucureşti, anticipând că acţiunea din Piaţa Victoriei va aglomera traficul din oraş.

Uber
Uber

"Toate cursele Uber vor fi cu 50% mai ieftine, pentru a încuraja cât mai mulți oameni să își lase mașina acasă. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să introducă codul promoțional UberpentruBucuresti în aplicația Uber", anunţă compania americană.

Uber a prezentat totodată şi nişte cifre: 120.000 de utilizatori frecvenţi – care folosesc aplicaţia zilnic sau săptămânal – şi aproximativ un milion de accesări în ultimele două luni. Distanţa de 5 milioane de kilometri parcursă de pasagerii Uber în septembrie şi octombrie ar însemna, la tariful minim de 1,3 lei pe kilometru practicat de companie – fără a lua în calcul cursele cu tarife mai mari şi pornirea de minimum 1,3 lei – s-ar traduce în vânzări de 6,5 milioane de lei (1,5 milioane de euro). Potrivit unor surse din piaţă, compania are peste 1.500 de şoferi parteneri în Capitală.

Etichete: clienţi uber, ofertă uber, UBER, uber bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE