Câţi CANDIDAŢI la Primăria Capitalei au fost ADMIŞI de Biroul Electoral. Candidaturile RESPINSEALEGERI BUCUREŞTI 2016. Biroul Electoral al Municipiului București a admis dosarele a 12 candidaţi înscrişi în cursa pentru Primăria Capitalei. Mai multe candidaturi au fost însă respinse printre care şi cea a jurnalistului Liviu Avram. 

Alegeri locale, pe 5 iunie 2016
Alegeri locale, pe 5 iunie 2016

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Potrivit proceselor verbale, făcute publice până la ora 15.00 de către BEM, au fost declarați admiși următorii candidați: Cătălin-Ioan Berenghi (independent), Daniel-Constantin Barbu (ALDE), Adrian Severin (Partidul Dreptății Sociale), Robert Turcescu (PMP), Petrică Dima (Partidul Socialist Român), Niculae Neamțu (Partidul Republican din România), Mirel Mircea Amariței (Partidul PRODEMO), Iulia Gorea-Costin (PNȚCD), Nicușor Dan (Uniunea Salvați Bucureștiul), Cătălin Predoiu (PNL), Mihai-Bogdan Diaconu (PRU), Gabriela Firea (PSD-UNPR).

Datele publicate pe site-ul BEM sunt în curs de actualizare.

De asemenea, Biroul Electoral al Municipiului București a publicat și candidaturile respinse. Astfel, au fost declarați respinși următorii: Sevastița Dumitrache, Petre Ignătencu (Partidul Comunitar din România), Nicolae Toteanu, Miroslav-Valeriu Tașcu-Stavre (Partidul Verde), Adrian-Liviu Avram.

Nu mai puţin de 20 de candidaţi şi-au depus candidatura la Biroul Electoral Municipal, însă candidaturile vor deveni definitive abia pe 6 mai

BĂTĂLIA pentru Primăria Capitalei. Cine sunt cei 20 de CANDIDAŢI care vor funcţia de edil-şef

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. BEM a respins și listele de candidați propuși pentru Consiliul General al Municipiului București de partidul M10, Partidul Național Democrat, Partidul Comunitar din România, Partidul 200 pentru București, Partidul România Unită.

Au fost admise listele de candidați pentru CGMB transmise de alianța electorală PSD-UNPR și PNL.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Potrivit calendarului alegerilor locale, contestațiile împotriva acceptării sau respingerii unei candidaturi se pot formula în termen de cele mult 48 de ore de la data afișării/ respingerii candidaturii, cel mai târziu în data de 29 aprilie.

Judecătoria, respectiv tribunalul, soluționează contestațiile formulate împotriva admiterii sau respingerii candidaturii în termen de 48 de ore de la data înregistrării contestației, cel mai târziu la data de 1 mai.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Conform calendarului alegerilor locale, candidaturile vor rămâne definitive la data de 4 mai. Campania electorală pentru alegerile locale va începe pe 6 mai și se va încheia pe 4 iunie.

Sursa: Agerpres

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, BEM, CANDIDATI ADMISI, candidati primaria Capitalei, CANDIDATI RESPINSI

0/1 COMENTARII
Johnny
29 Apr 00:10
+0
VOTURI
-0
Puteți da și un link către site-ul BEM? Nu îl găsesc nicăieri. Mulțumesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE