Câţi şoferi UBER sunt în Bucureşti, la 8 luni de la lansarea în RomâniaBloggerul Radu Dumitru transmite că în Bucureşti există în jur de 400 de şoferi Uber.

Cati soferi UBER sunt in Bucuresti, la 8 luni de la lansarea in Romania
Câţi şoferi UBER sunt în Bucureşti, la 8 luni de la lansarea în România
Foto: nwradu.ro

Radu Dumitru notează, pe nwradu.ro, că există în jur de 400 de şoferi Uber în Bucureşti.

Bloggerul a aflat acest lucru la o şedinţă la care au participat mai mulţi şoferi ai companiei, însă subliniază că "cifra nu este confirmată de nimeni oficial și nici nu va fi. Luați-o ca pe o bârfă." Menţionăm că B365.ro a înaintat o solicitare companiei, privind numărul de şoferi Uber prezenţi în Bucureşti, însă nu ne-au fost furnizate cifre în acest sens.

"Elementul principal al acestei ședințe a fost sfătuirea șoferilor să-și facă PFA-uri pentru a lucra cât mai legal posibil. Pentru asta au nevoie și de atestatul de șofer profesionist.", adaugă Radu Dumitru pe blogul citat.

♦♦♦

Uber a fost lansat în România pe 25 februarie, oferind curse de 1,39 de lei pe kilometru, preţ asemănător celui practicat de taxiurile tradiţionale. Maşinile Uber pot fi comandate din aplicaţie, iar plata se face instantaneu, cu ajutorul cardului ataşat contului.


Etichete: soferi uber, UBER, uber bucuresti

0/4 COMENTARII
Cristi
11 Nov 01:26
+0
VOTURI
-0
Care e propaganda? Eu am vizitat site-ul si mi se pare care oamenii au dreptate.Nici eu nu imi explic cum pot soferii sa isi intretina masinile avand in vedere pretul pe km de 1.39 lei.
Andrei
10 Nov 17:57
+0
VOTURI
-0
imi cer scuze ca am postat. recunosc, am fost platit de niste politicieni ale caror nume nu le voi da sa popularizez acest site facut pe comanda. Nu mi-au platit toti banii asa ca am zis sa ii dau in gat.
Andrei 2
10 Nov 17:55
+0
VOTURI
-0
Ce dracului ați aprobat postarea asta a lui Andrei? V-aș împușca pe toți ăștia, postaci de propagandă jegoasă.
Andrei
10 Nov 14:54
+0
VOTURI
-0
aici este adevarata fata Uber Romania. Nu va mai lasati amagiti de vorbe frumoase. soferii abia daca isi scot cheltuielile:

http://uber-romania-cauta-sclavi.blogspot.ro/2015/04/uber-romania.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE