Căutările online referitoare la extinctoare au crescut după incendiul din ColectivCăutările online de extinctoare, înregistrate pe Google, au atins un nivel ridicat marți, când Guvernul a dispus închiderea cluburilor și a restaurantelor care nu respectă condițiile de prevenire a incendiilor.

Cautarile online referitoare la extinctoare au crescut dupa incendiul din Colectiv
Căutările online referitoare la extinctoare au crescut după incendiul din Colectiv
Foto: keystonefire.com

După o lungă perioadă în care pe motorul de căutare Google nu a fost căutat niciun astfel de produs, începând cu sâmbătă, 31 octombrie, după incendiul produs în clubul bucureștean Colectiv, în urma căruia au decedat, până la acest moment, 32 de tineri și au fost rănite alte peste 130 de persoane, extinctoarele au început să fie căutate alert în mediul online, pentru a fi cumpărate. Practic, primele astfel de căutări au fost începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, informeaza profit.ro.

Cuvintele "extinctor preț" și "stingător" au fost introduse pe motorul de căutare Google începând cu sâmbătă și au atins un nivel ridicat de căutare marți după-amiaza, când Guvernul a anunțat că restaurantele, cluburile și barurile vor fi închise rapid dacă nu îndeplinesc condițiile legale de protecție împotriva incendiului.

Etichete: colectiv, extinctor, incendiu

0/1 COMENTARII
Cris
03 Nov 21:43
+0
VOTURI
-0
Stire tabloida care nu intereseaza pe nimeni.. E firesc sa fie asa... lumea se gandeste la stingatoare numai cand se intampla cate o nenorocire. Nu e o chestie senzationala care sa faca obiectul unui subiect de presa...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE