Caz cutremurător la Rahova. Un deţinut s-a sinucis după ce nu a fost lăsat la înmormântarea frateluiUn deţinut de la Penitenciarul Rahova s-a sinucis după ce nu i s-a permis să meargă la înmormântarea fratelui său. Anul trecut şi soţia şi copilul său au murit într-un accident.

Penitenciarul Rahova
Penitenciarul Rahova
Foto: bzi.ro

Bărbatul care s-a sinucis în celula de la Rahova avea 36 de ani şi fusese condamnat pentru tâlhărie. Potrivit România TV, acesta mai avea de stat şapte luni în penitenciar, după ce îşi ispăşise şapte ani din pedeapsă. Fratele său a murit în urmă cu câteva luni, iar conducerea Penitenciarului Rahova nu i-a dat voie să meargă la înmormântare. Oficialii susţin că deţinutul nu a prezentat niciun document în cadrul comisiei, nici măcar o copie de pe certificatul de deces al fratelui.

Tot în timp ce se afla în penitenciar, în 2016, deţinutului i-au murit soţia şi copilul, într-un accident rutier. Deţinuţii din penitenciar susţin că nici atunci bărbatului nu i-a fost fost permis.

Miercurea trecută, bărbatul ar fi anunţat personalul închisorii că are de gând să se sinucidă.

Etichete: Rahova, sinucidere, sinucidere rahova

0/1 COMENTARII
Grndos
22 Mar 08:01
+0
VOTURI
-0
Unde e cazul cutremurator? Asta a comis o talharie adica adat in cap si a furat simultan. Vreti emotii si compasiune pt raposatul talhar?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE