Caz incredibil: Un copil de 12 ani merge cu ATV-ul la şcoalăPărinţii unui copil în vârstă de 12 ani, din Snagov, nu au ţinut cont nicio clipă că fiul lor nu are vârsta legală pentru a conduce un ATV şi l-au lăsat pe acesta să se plimbe nestingherit cu un astfel de vehicul.

Caz incredibil: Un copil de 12 ani merge cu ATV-ul la scoala
Caz incredibil: Un copil de 12 ani merge cu ATV-ul la şcoală

Copilul de doar 12 ani a fost surprins cum mergea cu ATV-ul fără nicio grijă pe un drum judeţean din comuna Gruiu din Siliştea Snagovului. Situaţia este periculoasă deoarece pentru a conduce un astfel de autovehicul, este nevoie de carnet de conducere categoria B1 iar şoferul trebuie să aibă minimum 16 ani.

Din imagini se observă cum băiatul, în loc să se asigure privind în oglinzi, îşi întoarce capul şi se uită în spate. Se vede şi faptul că are ghiozdanul în spate ceea ce înseamna că venea de la şcoală. Vecinii spun că băiatul obişnuia să mearga cu ATV-ul la cursuri.

Părinţii vor trebui să răspundă pentru faptul că l-au expus pericolelor şi l-au lăsat să conducă ATV-ul. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi fac cercetări pentru a stabili dacă vor deschide dosar penal pe numele ambilor părinţi.

Sursa: rtv.net

Etichete: Snagov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE