Caz şocant în Bucureşti. Şi-a ucis mama cu un cuptor cu microundeO crimă oribilă a avut loc, noaptea trecută, în Capitală. Un bărbat şi-a omorât mama în propria locuinţă. Vecinii, alarmaţi de ţipetele femeii, au fost cei care au sunat la 112. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit-o pe aceasta fără suflare.

Crima in Bucuresti
Crimă în București

 Alarma la 112 a fost dată de un vecin, care a auzit scandal în apartamentul unde locuia victima, împreună cu fiul său.

Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă ușa apartamentului pentru a pătrunde în locuinţă. Femeia, în vârstă de 74 de ani a fost găsită zăcând fără suflare, după ce fiul ei, în vârstă de 46 de ani, a omorât-o cu brutalitate, folosind un cuptor cu microunde.

Bărbatul a fost imobilizat imediat și dus la secţia de poliţie. El a fost reţinut, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Bărbatul este acuzat de omor calificat. Între timp, trupul neînsufleţit al mamei sale, a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

 

Etichete: Bucureşti, CAZ SOCANT, crimă

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:05
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE