CAZ ŞOCANT la o şcoală din Capitală: Elevii, făcuţi "cretini, nesimţiţi şi tâmpiţi" de învăţătoareElevii de clasa a II-a de la o şcoală din Sectorul 4 din Bucureşti sunt făcuţi "cretini, nesimţiţi şi tâmpiţi", chiar de către învăţătoarea care ar trebui să îi aduce. Înregistrarea ar fi fost făcută cu un reportofon în timpul orelor. Cadrul didactic ţipă la elevii din clasă în vârstă de 7-8 ani, îi ameninţă şi îi jigneşte. 

CAZ SOCANT la scoala,in Capitala:Elevii, facuti "cretini, nesimtiti si tampiti" de invatatoare (Foto enational.ro)
CAZ ŞOCANT la şcoală,în Capitală:Elevii, făcuţi "cretini, nesimţiţi şi tâmpiţi" de învăţătoare (Foto enational.ro)

O invatatoare de la Scoala 119 ar fi fost inregistrata cand isi injura elevii in timpul orelor de curs, spunandu-le acestora ca sunt "cretini, nesimţiţi şi tâmpiţi". Parintii au facut o plangere la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Inregistrarile ar fi fost facute la Scoala 119, din Sectorul 4 al Capitalei, de mama unei eleve, care a pus un reportofon in ghiozdanul copilului.

                  

Conducerea Scolii 119 nu a dorit sa faca nicio precizare privind acest subiect. In acelasi timp, ISMB sustine ca inregistrarea ar fi falsa, dar a precizat ca va trimite luni o echipa care sa ancheteze situatia, anunţă realitatea.net. 

Recent, Capitala a fost zguduită de un alt scandal din cauza directoarei de la Grădiniţa Flipper, surprinsă în toimp ce agresa copiii de la grădiniţă.

Vezi aici 
NOI IMAGINI de la grădiniţa din Cotroceni, unde copiii erau TERORIZAŢI de directoare VIDEO

Etichete: Bucureşti, Capitală, cretini, elevi, intregistrare reportofon, învăţătoare, ISMB, nesimtiti, plângere, scoala 119, Sectorul 4

0/7 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:55
+0
VOTURI
-0
Thanks for all the well-wishes. He's fine today. A little stiff on one side and will go to the dr. just in case but he should be fi9.eBenn;s off to school w/ his carpool. I have a full day to accomplish things today. These days are still weird to me. http://gaikukc.com [url=http://zlmppcwbpvf.com]zlmppcwbpvf[/url] [link=http://dedmilk.com]dedmilk[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Wonderful stuff, timely for 2012 and probably for the next five years. Helped me hear Edgar Cahn’s background. Good to hear his brief report on how time banks are being picked up by cities as a strategy in deflationary times. Tom Frank appears to be on to something again: the Regressives pre-empted and hijacked the populist sentiment that was originally commandeered by Progressives in the 19;i1Rs13and–th0s was very likely deliberately and consciously planned.More of this is good, but PLEASE focus on solutions, not analysis: time banks, ecovillages, holistic health, and the like.
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
orang yang masih ber pikian itu salah nestle dari swiss,nokia dari fiaeondia,cnrrlfaur dari prancis apa salahnya mereka datang ke sini memang uang pembelian kita untuk perang memang mereka punya pemerintah amerika serikat atau israel.sekarang dunia ini ingin lebih damai dan saling memahami perbedaan kita harus lebih memikirkan diri kita sendiri apa sudah benar ? gitu aja kok repot. http://lslixrpm.com [url=http://bktwidb.com]bktwidb[/url] [link=http://phehmuiwbfr.com]phehmuiwbfr[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
A plgalinesy rational answer. Good to hear from you.
Nume*
23 Apr 07:42
+0
VOTURI
-0
Thanks for cotnirbuting. It's helped me understand the issues.
caine
17 Apr 16:56
+0
VOTURI
-0
Confirm ce zice cris.Asa e! Ce pretentii sa ai de la unii care fac gratar in fata blocului, se spala pe dinti o data la 6 luni si dau cu aspiratorul la ora 15,00 , duminica ?Nici nu sunt multi, cam 70 % din populatie...
Cris
17 Apr 13:55
+0
VOTURI
-0
Majoritatea elevilor sunt, intr-adevar, "cretini, nesimţiţi şi tâmpiţi" dar nesimtzirea ar fi pe primul loc. Cauzele ar fi saracia (familiile paupere, care abia au ce pune pe masa din veniturile mizerabile, africane, care se castiga in Romania si nu mai au timp si de educatia copiilor) apoi celelalte doua care tin de cei 7 ani de acasa dar si de un efort personal de a te educa ca om. E suficient numai sa vedeti un card de tineri de liceu iesind de la ore, ce zgomot fac si ce scot pe gura ca sa va dati seama ce popor tanar de ratati, de terminati, avem.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h