CAZ UIMITOR. Un bebeluş s-a născut cu 31 de DEGETE VIDEOCaz extrem în China, acolo unde un bebeluş a şocat părinţii şi medici, după ce s-a născut cu 15 degete la mâini şi 16 la picioare.

Părinţii locuiesc într-o zonă rurală din China şi au cerut ajutor financiar pentru o intervenţie chirurgicală. Mama bebeluşului suferă şi ea de un caz de polidactilie, însă nu la fel de grav. Aceasta are 12 degete la mâini şi 12 la picioare. De altfel, din acest motiv, femeia a fost la numeroase scanării prenatale, dar nici una dintre ele nu a identificat că bebeluşul ei se va naşte cu 31 de degete. Medicii nu consideră polidactilia o condiţie genetică rară, întrucât aceasta este întâlnită la două din 1000 de naşteri, scrie CNN

În 2010, un alt băiat din China s-a născut cu 31 de degete şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale când a împlinit șase ani. Băiatul nu putea folosi mâinile deoarece trei din degetele de la ambele mâini erau compactate. Acesta a stabilit atunci un record mondial de număr de degete, după ce a depăşit un copil indian născut cu 25 de degete.

Etichete: 15 degete la picioare, 16 degete la maini, bebelus cu 31 de degete, caz bizar, China, polidactilia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE