Cazare mai ieftină la mare, de azi:6 nopţi de cazare-179 lei, prin programul "Litoralul pentru toţi"Programul „Litoralul pentru toţi” a început luni, 4 mai. În program sunt înscrise 16 hoteluri de pe litoralul românesc. Preţurile prin acest program încep de la 179 lei pentru şase nopţi de cazare.

Cazare mai ieftina la mare, de azi:6 nopti de cazare-179 lei, prin programul "Litoralul pentru toti"
Cazare mai ieftină la mare, de azi:6 nopţi de cazare-179 lei, prin programul "Litoralul pentru toţi"
Foto: turistcenter.ro

Programul „Litoralul pentru toţi”. Turiştii care optează pentru Mamaia - Constanţa - Eforie vor plăti, de exemplu, 235 lei pentru şase nopţi de cazare la un hotel de 2 stele, fără mic dejun, respectiv 265 de lei pentru un sejur de şase nopţi la un hotel de 3 stele, scrie Digi24.

Dacă este inclus micul dejun preţurile ajung la 315 lei pentru acelaşi sejur la hotel de 2 stele, respectiv 425 lei la un hotel de trei stele.

Tarifele sunt mai mici în sudul litoralului. În staţiuni precum Costineşti, Olimp sau Vama Veche, pentru 6 nopţi de cazare fără mic dejun un turist va plăti 179 de lei, în timp ce la un hotel de 3 stele costă 199 de lei. Dacă la cele 6 nopţi de cazare se adaugă şi mic dejunul, atunci tarifele ajung până la 269 de lei de persoană, respectiv 329 de lei.

Programul "Litoralul pentru Toţi" se derulează în perioada 4 mai - 19 iunie 2015.

Etichete: cazare, cazare hotel, Litoralul pentru toţi, program litoralul pentru toti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE