Caz şocant în Capitală! Femeie înjunghiată mortal în gât de NEPOTUL ei de 9 ANIO femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost înjunghiată mortal, marţi, în locuinţa sa din Capitală. Incidentul a fost anunţat printr-un apel la 112 de nepotul femeii în vârstă de 9 ani, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Din primele informaţii, se pare că băiatul s-a enervat că bunica nu l-a mai lăsat la calculator.

Femeie injunghiata in Bucuresti
Femeie înjunghiată în Bucureşti

Copilul a sunat la 112 spunând că s-a certat cu bunica şi că a lovit-o.

Ulterior, copilul le-a relatat anchetatorilor că motivul reacţiei sale a fost o dlspută pegată de faptul că bunica sa nu l-a lăsat la calculator.

Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza Secţiei 4 Poliţie o femeie prezintă o plagă în zona gâtului. Femeia era în locuinţă cu nepotul ei de 9 ani şi a fost înjunghiată în gât, decedând.

"Urmează să se stabilească imprejurările în care s-a produs acest eveniment", au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia a fost înjunghiată cu un cuţit de către nepotul ei în vârstă de 9 ani, care ar suferi de o tulburare de comportament.

Medicii au încercat în zadar să o salveze pe femeie. Mama copilul a fost audiată de oamenii legii.

Femeia locuia în apartament cu fiica ei şi doi nepoţi. Vecinii au declarat că băiatul de 9 ani avea probleme de comportament, fiind cunoscut ca un copil violent. Părinţii copilului erau despărţiţi.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti. Anchetatorii urmează să stabilească exact împrejurările în care s-a produs acest eveniment şi dacă minorul a avut intenţie sau a fost vorba despre un accident.

Etichete: CAZ SOCANT, femeie injunghiata bucuresti, femeie moartă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE