Cazul tânărului de 16 ani oprit cu focuri de arme pe străzile Capitalei: Și polițiștii sunt acuzațiAdolescentul de 16 ani oprit cu focuri de armă de poliţişti dintr-o cursă nebună pe străzile Capitalei a fost eliberat. Părinții acestuia au făcut o plângere împotriva polițiștilor care l-au reținut.

Cazul tanarului de 16 ani oprit cu focuri de arme pe strazile Capitalei: Și politistii sunt acuzati
Cazul tânărului de 16 ani oprit cu focuri de arme pe străzile Capitalei: Și polițiștii sunt acuzați

Tânărul de 16 ani oprit cu 17 focuri de armă de polițiști, după ce a gonit pe străzile Capitalei la volanul unei mașini de lux, a fost eloberat. El urmează să fie cercetat sub control judiciar pentru ultraj, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. Părinţii acestuia acuză însă autorităţile că le-au bătut copilul cu brutalitate şi au depus o plângere în acest sens, scrie Gândul.

Poliţiştii de la Brigada rutieră a Capitalei au urmărit aproape o jumătate de oră o maşină în noaptea de joi spre vineri şi au tras 17 focuri de armă pentru a opri un şofer, în vârstă de 16 ani, care consumase droguri, un poliţist fiind rănit uşor. Tânărul era în mașină cu fratele său, cu 10 ani mai mare decât el.

Părinţii şi pasagerul din dreapta au o variantă complet diferită de cea a autorităţilor. Aceştia susţin că agentul s-ar fi rănit de fapt la picior de la loviturile aplicate celor doi.

"Se zice că l-am lovit pe poliţist cu maşina. Nu este adevărat. Îl doare piciorul de la loviturile pe care ni le-a dat. Eram cu faţa în astfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu şi pe spatele lui", a povestit tânărul.

Etichete: focuri de armă, permis de conducere, plângere, poliţia rutieră, poliţişti

0/4 COMENTARII
primarele
21 Mar 07:53
+0
VOTURI
-0
Bina ca vreti sa-l vedeti pe-asta la puscarie, da' cu ala care a omorat 3 oameni si a distrus 3 familii cu gipanul pe DN1 nu aveti nici o probblema. Acum va face goange si va rade in nas la tembelizor.
ccc
21 Mar 06:09
+0
VOTURI
-0
parca mai rau imi pare ca nu sunt in China ca multi vizitau stadionul pentru ultima oara, de ce nu se duc in India ca le-au dat cetatenie tuturor rromilor
Ghita
20 Mar 21:14
+0
VOTURI
-0
Auzi-auzi... Politistul are fractura de calcaneu pentru ca i-ar fi lovit pe aia cu picioarele!
Bai drogatule, ce-a facut, ba? A sarit pe tine de la etajul 1? Stii macar ce-i aia fractura de calcaneu?
Ar merita sa fiti uitati cativa ani in inchisoare, tu si parintii tai, sa-nvatati ce-i aia LEGE!!!
alin
20 Mar 16:26
+0
VOTURI
-0
cine sunt parintii acestui pusti? Si ce cauta individul asta la volan? Cat tupeu pe capul lor. Sa zica mersi ca nu sunt in SUA ca acum nu mai era prostul in viata.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE