CAZUL tinerelor musulmane agresate în plină stradă: "Au strigat după ele: ISIS, terorişti, bombe!"Autorităţile au început o anchetă după ce două tinere musulmane, care purtau vălul islamic, au fost atacate, în Bucureşti, în plină stradă de mai mulţi tineri, ziua în amiaza mare. Tatăl uneia dintre fetele agresate a povestit ce s-a întâmplat şi pune incidentul pe seama lipsei de educaţie a agresorilor. 

 Doua tinere de 18 ani, ce purtau val islamic, AGRESATE in plina strada in Bucuresti
Două tinere de 18 ani, ce purtau văl islamic, AGRESATE în plină stradă în Bucureşti

Incidentul a avut loc în zona Moşilor din Capitală, în după-amiaza zilei de 30 martie. Două tinere musulmane, care purtau vălul islamic, au fost atacate de un grup de tineri. 

"Au început să strige după ele: ISIS, terorişti, aveţi bombe! Fetele au evitat să discute cu ei şi au schimbat direcţia, dar s-au întors după ele. A venit unul din băieţi şi a încercat să-i ia hijabul de pe cap. S-au zgâriat, s-au lovit. Au nişte semne pe faţă şi pe mâini zgârieturi, dar nu ştiu dacă au folosit ceva ascuţit sau pur şi simplu de la unghii. Fetele erau foarte speriate, galbene la faţă, pe hainele lor era sânge", a povestit la Digi 24 tatăl uneia dintre tinere.

Un trecător a sărit în ajutorul lor şi i-a gonit pe agresori, a relatat bărbatul, care pune incidentul pe seama lipsei de educaţie a agresorilor.

"Eu consider că este un caz mai...de puşti, nu este ceva organizat. Aici este o lipsă de educaţie, lipsă de cultură a acestor puşti. Este diferenţă foarte mare între acest Stat Islamic şi musulmani. Noi suntem primii care suntem victimele organizaţiei Stat Islamic", a declarat bărbatul.

Părinţii fetelor nu vor să depună plângere, fiindu-le teamă că ar putea să-şi expună astfel copiii unor noi agresiuni. 

Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi face verificări după ce două tinere musulmane în vârstă de 18 ani au fost atacate pe stradă, în zona Moşilor din Capitală, unde mai mulţi tineri le-ar fi smuls vălul islamic şi le-ar fi bătut. De asemenea, Parchetul Judecătoriei Sectorului Sectorului 2 s-a autosesizat şi face verificări în acest caz. 

Asociaţia Surori Musulmane din România preciza, după incident, într-un comunicat de presă, că două tinere de 18 ani care purtau vălul islamic au fost atacate pe stradă, în zona Moşilor, de către un grup de trei băieţi şi două fete, care le-au smuls vălul islamic şi le-au bătut, rănindu-le la cap şi la mâini. 

Etichete: musulmane agresate, tinere musulmane, tinere musulmane agresate

0/1 COMENTARII
e ro
02 Apr 12:43
+0
VOTURI
-0
E un lucru urat sa ataci un om, e o mizerie.Astia ar trebui judecati si condamnati pentru agresiune.Pe de alta parte am un sentiment de frustrare cand vad pe cineva deghizat.Din motive de securitate e bine sa poti vedea fata oamenilor pe strada.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE