Cazul vânzătoarei înjunghiate MORTAL în BUCUREŞTI: Suspectul a fost ARESTAT PREVENTIVTribunalul Bucureşti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect în cazul femeii care a fost înjunghiată, joi, într-un magazin din Capitală, bărbatul fiind acuzat de omor calificat.

Tiberiu Radu, suspectul în cazul femeii ucise joi, într-un magazin din Capitală, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după o decizie luată vineri de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, acesta urmând să fie închis la centrul de arest al Poliţiei Capitalei. Decizia instanţei vine după ce joi seară bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat, scrie Mediafax.

"La data de 28 aprilie 2016, în jurul orei 09:15, inculpatul RADU TIBERIU - FLORIN a pătruns într-un magazin, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, unde a înjunghiat-o pe I. L-R., aplicându-i multiple lovituri cu un cuţit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei un număr de 25 de plagi la nivelul toracelui, capului, braţelor şi piciorului stâng, aceasta decedând la scurt timp după consumarea agresiunii.", se arată în referatul de arestare.

Decizia luată vineri de Tribunalul Bucureşti nu este una definitivă şi poate fi contestată de bărbat la Curtea de Apel Bucureşti. Surse din rândul poliţiştilor au declarat că femeia depusese pe 29 decembrie 2015 o plângere, la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, în care acuza că este hărţuită de fostul său iubit.

Potrivit acestora, de la momentul depunerii plângerii, au mai fost făcute două apeluri la numărul de urgenţă 112 prin care femeia sesiza că este hărţuită de bărbat. Sursele citate spun că aceasta nu a depus însă alte plângeri pentru fapte de ameninţare. Sesizarea făcută la Secţia 1 de Poliţie a fost înregistrată pentru fapte de hărţuire iar femeia şi fostul său iubit au fost audiaţi de poliţişti. Pe data de 8 aprilie, poliţiştii au înaintat dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 1 cu propunerea de clasare

"Pentru ca fapta să meargă cu propunere de trimitere în judecată era nevoie de mai multe probe, femeia şi poliţiştii nu au identificat suficiente dovezi. Decizia aparţine însă procurorului, el poate întoarce propunerea", au mai spus sursele citate.

În data de 29 decembrie, când a înregistrat sesizarea pentru hărţuire, femeia a refuzat să facă cerere pentru emiterea unui ordin de restricţie. Joi dimineaţă, femeia a fost găsită cu multiple plăgi înjunghiate într-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitală, locul unde lucra. Tiberiu Radu, fostul iubit al victimei, este principal suspect pentru omor, el fiind reţinut în apropiere de locul faptei, la câteva ore de la comiterea crimei şi dus la audieri.

Etichete: femeie injunghiata, femeie rănită, magazin alina petre, magazin calea victoriei, nora lui magureanu, suspect crima, tiberiu radu, tiberiu radu arestat

0/1 COMENTARII
Mari
29 apr 18:29
+0
VOTURI
-0
Probabil acest individ va fi închis definitiv până la urmă. Va sta nişte ani la închisoare (nici nu contează câţi) şi apoi va fi eliberat. Şi la ce va folosi acest lucru pe termen lung ? Da, pe termen scurt, el va fi îndepărtat din societate şi nu va mai putea să facă rău nimănui. Însă timpul petrecut în închisoare nu îl va schimba, chiar dacă, teoretic, ar fi existat vreun program de reabilitare, deoarece modul în care un om gândeşte şi se comportă este dat exclusiv de expresia codului său genetic. Iar acest lucru nu poate fi modificat. Chiar dacă unor tipuri de caractere umane stabilitatea socială le poate domoli (dar nu elimina) tendinţa de a efectua fapte nocive precum furtul, în acest caz, fiind vorba de o crimă pasională, nimeni nu are cum să corecteze ceva la acest individ. Problema este că nici în alte domenii ale vieţii acest individ nu respecta regulile unei gândiri corecte.
Atât timp cât medicina nu a ajuns încă la nivelul în care să se poată afla din timpul sarcinii intrauterine dacă viitoarea persoană va avea sau nu o structură neuronală "corectă", astfel încât să se poată lua măsurile necesare, codul penal trebuie să fie drastic prin pedepsele date. În cazul crimelor premeditate, singura soluţie este închisoarea pe viaţă.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE