Ce a declarat patronul clubului Bamboo despre CAUZA INCENDIULUIJoshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo, a declarat, luni, după ce a fost audiat la Poliţia Capitalei în legătură cu incendiul care a distrus în totalitate clubul, că focul nu ar fi pornit nici de la instalaţia electrică, refăcută în totalitate după tragedia din Colectiv, nici de la o ţigară.

Joshua Castellano
Joshua Castellano

"Eu am club de 20 de ani, nu a luat niciodată foc de la o ţigară. A controla fumatul într-o locaţie în care sunt 1.500 de persoane e foarte dificil, în general. Angajaţii şi-au făcut foarte bine treaba. Oamenii au fost avertizaţi să nu fumeze, că e interzis. Acum nu e vorba de legea antifumat, a luat foc Bamboo, s-a prăbuşit Bamboo, nu cred că a luat foc de la o ţigară", a spus Joshua Castellano după audierea de la Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Castellano a adăugat că, în urma incendiului din Colectiv, instalaţia electrică din clubul Bamboo, a cărui suprafaţă era de circa 5.000 de metri pătraţi, a fost refăcută în totalitate.

"În niciun caz nu cred că a fost de la instalaţia electrică. E important că nu a murit nimeni, nimeni nu s-a rănit. E o angajată, că şi-a făcut treaba până la sfârşit. A stat acolo până a ieşit toată lumea, pentru că aşa a fost instruită. A inhalat mai mult fum. Acum e OK", a spus fondatorul clubului Bamboo.

Întrebat dacă bănuieşte că cineva ar fi incendiat clubul, Joshua Castellano a răspuns: "Doar Dumnezeu ştie. Dar nu a luat foc de la instalaţia electrică, pentru că a fost făcut totul nou, conform legii, totul a fost făcut nou în Bamboo, de la A la Z."

Castellano a mai spus că în noaptea incendiului, în club erau 700-800 de oameni, capacitatea localului fiind de peste 1.300-1.400 de persoane.

Fondatorul clubului Bamboo a adăugat că o singură dată ar fi primit o amendă de la ISU.

"O singură dată am primit o amendă, pentru că era o canapea lângă o ieşire de siguranţă", a mai spus Joshua Castellano.

El a explicat că nu a putut face asigurare pentru că nu avea încă autorizaţie de la ISU, dar ar fi urmat să o obţină până în 30 iunie 2017.

Joshua Castellano a mai spus că, lunar, pentru a funcţiona, clubul trebuia să achite o taxă de 3.000 de lei.

"De la începutul anului, de la 1 ianuarie până la 31 ianuarie trebuie să plăteşti o taxă pentru a funcţiona. Nu avea posibilitatea clubul Bamboo să plătească o taxă de 3.000 de lei?", a declarat fondatorul clubului.

Etichete: ancheta incendiu bamboo, Bamboo, incendiu bamboo, Joshua Castellano

0/1 COMENTARII
james carol
11 iun 22:00
+0
VOTURI
-0
Pur LSD, MDMA, pilule de partid, extaz - pastile xtc, JWH-018, ketamină hcl, MDPV, pulbere de metadonă, pulbere de oxicodonă, A-pvp

E-mail (jamescaroll20@gmail.com)
(Skype: james_carol)

Ecstasy -xtc pilule, MDMA, JWH-018, ketamină hcl, MDPV, metadonă pulbere, pulbere de oxicodonă, A-pvp, pudră de cocaină, MDPV, APVP, MDIA, 2C-I, 2C-E, 2C-P, 2C-B , Pelleturi de 5-MeO-DALT, 3,4-CTMP

RĂSPUNSURI DE RĂSPUNSURI ȘI REDUCERI SUNT DISPONIBILE) ORDINEAZĂ

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE