Ce a păţit familia care face înconjurul lumii de 16 ani cu o maşină din '28 când a ajuns în RomâniaFamilia Zapp a plecat în anul 2000 din Argentina cu o maşină Graham Paige fabricată în anul 1928. Zilele acestea, familia Zapp este în România, însă a avut parte de un incident imediat ce a ajuns în ţara noastră. 

Pe 12 aprilie 2016, familia Zapp a intrat in Romania. Dupa 16 ani de calatorie, aceştia au ajuns in tara noastra. Si au de gand sa stea pe aici vreo 15-20 de zile, poate chiar mai mult, pana cand vor vedea tot ce are mai frumos Romania.

Prima postare pe pagina lor de Facebook din Romania, din pacate, nu a fost una optimista, pentru ca li s-a rupt una din rotile de lemn. De fapt, nu roata de lemn ci inelul jantei care este metalic si care a mai fost reparat in trecut, a cedat. Am vazut imaginea cu masina trasa pe marginea drumului, cu roata scoasa la care lucrau Herman si Pampa, asa ca le-am dat un mesaj daca au nevoie de ajutor. Asa a fost primul contact cu aceasta familie incredibila, scrie 4tuning.ro. 

Mi-au raspuns pe Facebook ca au nevoie de un sudor si m-au intrebat daca stiu pe cineva care poate sa imparta casa cu ei doua nopti, cat au de gand sa stea in Bucuresti. Si fara sa stea pe ganduri, oamenii de la service Cobalcescu s-au oferit sa-i ajute cu reparatia masinii fara niciun cost. Si fara vreo urma de legatura intre BMW si marca americana Graham Paige, poate doar ca in anul in care s-a fabricat masina asta era construit si primul BMW, modelul Dixi din 1928, reprezentantii marcii germane in Romania le-au asigurat cazarea in centrul capitalei. Jos palaria si mii de multumiri pentru ajutor.

Familia Zapp mai sta o noapte in Bucuresti dupa care se va duce spre nord, spre Brasov, Sighisoara, Sibiu si poate chiar spre Maramures. Vor sa vada ce are tara noastra mai frumos de oferit. Si dupa ce au luat micul dejun in Kenya alaturi de elefanti, dupa ce au vazut templele budiste din Indonesia si dupa ce au admirat apusul langa piramidele din Egipt, Romania cu greu poate impresiona. Din fericire insa, asa cum spunea si Herman, in timp ce imbratisa un stejar urias din Herastrau, dupa atata desert, le este un dor nebun de paduri si munti. Si, din fericire, tara noastra inca mai are asa ceva...

Etichete: familia zapp, înconjurul lumii, masina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE