Ce a păţit un bărbat care lipea ANUNŢURI cu FORAJE PUŢURI pe stâlpii din CapitalăCapitala este plină de mesaje amplasate pe toate spaţiile libere ale domeniul public, de la stâlpi şi cabine de telefon, până la ziduri sau staţii de autobuz. Cu toate acestea, cele mai multe şi mai agasante vizual par să fie cele lipite pe stâlpi cu mesajul "FORAJE PUŢURI", însoţite de un număr de telefon mobil. Aproape că nu a mai rămas niciun stâlp de pe stradă pe care să nu fie ataşat un astfel de mesaj.

Cu toate acestea, politistii locali din cadrul Directiei Ordine Publica, au depistat o persoana care lipea afise pe mobilierul stradal si pe stalpii de iluminat din Sectorul 3. Aceasta a fost sanctionata contraventional conform HCLS3 228/2013, iar ca masura complementara s-a dispus confiscarea unui numar de aproximativ 100 de afise care au fost gasite asupra sa.

La scurt timp, primarul Robert Negoita a transmis un mesaj celor care lipesc astfel de afise pe stalpii de pe strazi, in Bucureşti.

"Nu mai lipiti afise in locurile nepermise! Amenda este intre 500 si 2500 de lei. Cel mai rau este ca stricati aspectul orasului, pe care noi, ceilalti, ni-l dorim curat!", a comentat edilul Sectorului 3 pe pagina sa de socializare, potrivit romaniatv.net.

Etichete: anunturi foraje puturi, foraje puturi, mesaje foraje puturi, politie sector 3, puturi, Sector 3

0/5 COMENTARII
Eugen
19 ian 10:16
+0
VOTURI
-0
Atentie! Feriti-va sa apelati la numerele de telefon afisate pe stalpi. Afla din acest articol de ce : https://www.euforaje.ro/foraje-puturi/
Aleister
25 sep 06:07
+0
VOTURI
-0
Pe nenorocitii care mazalesc cu "grafitti" zidurile blocurilor proaspat reabilitate, cand ii prindeti?!
Cris
11 aug 07:56
+0
VOTURI
-0
NeaKoitza, nu mai mutilati copacii... Nu fiti tzarani!
Capitala
11 aug 07:38
+0
VOTURI
-0
Astea erau anunturi la curve, bre. Ce draq, nu v-ati prins? Foraje, puturi, pompe, socoteli :)
Ciprian Birtea
10 aug 12:23
+0
VOTURI
-0
Bine i-au făcut polițiștii! Trebuia să-l întrebe și cine l-a pus să lipească afișele cu pricina și să-l înhațe și pe ăla și să-i dea o amendă mai mare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE