Ce a păţit un şofer din Bucureşti care nu şi-a curăţat complet maşina şi a fost oprit de poliţieDin lene, mulți dintre conducătorii auto din România nu și-au curățat complet mașinile de zăpadă înainte de a ieși în trafic. Un șofer a înțeles pe pielea lui de ce este nevoie ca automobilul să nu aibă nici pic de nea pe el.

Sofer Bucuresti
Sofer Bucuresti

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile pe strada Gara Herăstrău din nordul Bucureștiului, scrie auto-bild.ro. Șoferul unui Volkswagen Golf a plecat la drum deși avea un strat gros de zăpadă pe plafon. La un moment dat, când i-a fost lumea mai dragă, zăpada s-a mai topit și toată i-a căzut pe parbriz, deși nu era staționat.

 

ă fie linşat de rudeUn polițist aflat în apropiere i-a atras atenția conducătorului auto, ba chiar i-a curățat cu mâna liberă zăpada. Apoi l-a îndrumat să tragă pe dreapta pentru a-și pune mașina la punct.

Etichete: masina zapada, şofer, sofer bucuresti, zapada, zapada bucuresti

0/4 COMENTARII
cititor
19 ian 20:46
+0
VOTURI
-0
Voi ziaristi atot cunoscatori. Cititi Codul rutier , nu gasiti cuvantul SOFER, ci conducator auto. Soferul este o funcție in nomenclatorul profesiilor. Eu sunt conducator auto , nu sofer.
Ing.
19 ian 00:28
+0
VOTURI
-0
Poliţistul trebuia să îi dea amendă, nu să îi cureţe parbrizul.
Cris
18 ian 21:49
+0
VOTURI
-0
Politistul a procedat corect: "Bah bulangiule... da-ti bah zapada jos de pe parbriz... Nu ti-e rusine bah boule!"
Y-ulescu
18 ian 16:51
+0
VOTURI
-0
Cat de senzational!! Ce a putut sa faca politistul!! De-a dreptul socant!!

...Si ce gramatica are autorul articolului, cat profesionalism si cu cata dedicare isi face meseria... Fantastic... Zici ca e b365.ro!... Cu adevarat impresionant!! Stiri adevarate! Stiri importante! Senzational!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE