Ce adversare ar putea avea Simona Halep la RomaSimona Halep n-a avut prea mult noroc la tragerea la sorţi a tabloului de la Roma. Românca va beneficia de statutul de cap de serie numărul 4, însă are, pe jumătatea sa de tablou, sportive de top, astfel că îi va fi greu să îşi apere punctele aferente semifinalei din 2013.

Ce adversare ar putea avea Simona Halep in turneul de la Roma
Ce adversare ar putea avea Simona Halep în turneul de la Roma

Dacă o dispută cu Serena Williams poate avea loc abia în semifinale, traseul până în penultimul act este unul anevoios, doar în turul secund Halep urmând a avea o partidă aparent lipsită de griji, notează ProSport.ro.

Astfel, în optimi Simona poate da peste Venus Williams, dacă nu cumva iberica Suarez Navarro va confirma forma bună de pe zgură, pentru ca apoi, în sferturi, în cale să îi iasă, cel mai probabil, Maria Şarapova, cea pe care o întâlneşte şi în ultimul act de la Madrid.

Cealaltă jumătate de tablou pare, pe hârtie, mult mai uşoară, Na Li, Jankovic şi Radwanska fiind creditate cu cele mai mari şanse pentru un loc în finală. Totuşi, Vinci, Errani, Schiavone sau Kuznetsova, specialiste pe zgură, aflate şi ele pe aceeaşi jumătate, pot ajunge departe în turneu.

Posibilul parcurs al Simonei Halep la Roma

Turul 1: bye

Turul 2: M.Keys/A.Riske

Optimi: Venus Williams/Suarez Navarro

Sferturi: Şarapova/Ivanovic

Semifinale: Serena Williams/Kvitova

Etichete: halep, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h