Ce amendă a primit patronul mall-ului din Piatra Neamț în care a concertat Carla's DreamsISU Neamţ a amendat cu 15.000 de lei managerul mall-ului din Piatra Neamţ, unde a avut loc, vineri, concertul Carla's Dreams, în timpul căruia mai multe persoane s-au simţit rău.

Ce amenda a primit patronul mall-ului din Piatra Neamt unde a concertat Carla's Dreams
Ce amendă a primit patronul mall-ului din Piatra Neamț unde a concertat Carla's Dreams
Foto: jurnalistii.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a dat două amenzi, în cumul de 15.000 de lei, pentru managerul complexului comercial din Piatra Neamţ, unde a avut loc vineri seară concertul Carla's Dreams, a precizat, pentru MEDIAFAX.ro, Andrei Grancea, purtător de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţia Neamţ a deschis, sâmbătă, un dosar penal pentru infracţiunile de vătamare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănatatea în muncă, după ce, vineri seară, mai multor persoane li s-a făcut rău la concertul Carla's Dreams.

"Urmare a evenimentului din seara zilei de 20.05.2016, ce a avut loc într-un spaţiu comercial din municipiul Piatra Neamţ, poliţiştii nemţeni au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvarşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ", au transmis reprezentanţii Poliţiei Neamţ.

Nouă persoane care asistau la concertul Carla's Dreams au avut nevoie de asistenţă medicală după ce li s-a făcut rău, dintre acestea patru fiind transportate la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Etichete: Carla's Dreams, concert Carla's Dreams, mall piatra neamt

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h