Ce AMENDA risca bucurestenii care NU curata gheata si poleiul de pe trotuareBucurestenii care locuiesc la bloc sau la casa, dar nu curata gheata si poleiul de pe trotuarele din fata imobilelor, sunt pasibili de amenda din partea politistilor locali. Primele sanctiuni vor fi date incepand de sambata. 

Ce AMENDA risca bucurestenii care NU curata gheata si poleiul de pe trotuare
Ce AMENDĂ riscă bucurestenii care NU curata gheata si poleiul de pe trotuare

Având în vedere apariţia poleiului pe străzile din Capitală, Primăria Sectorului 2 le reaminteşte persoanelor fizice şi juridice obligativitatea curăţării trotuarelor aferente proprietăţilor pe care le deţin.

     Potrivit Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 34/2014 şi a Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 68/2015, deţinătorii de clădiri sunt obligaţi “să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor, ţurţurii de gheaţă şi zăpada formate la nivelul acoperişurilor pentru asigurarea circulaţiei şi siguranţei cetăţenilor”. Cei care nu se conformează sunt pasibili de amenzi contravenţionale, după cum urmează:

•        Persoanele fizice cu sume cuprinse între 500 – 1000 lei,

•        Persoanele juridice cu sume cuprinse între 1000 – 2500 lei.

     În cursul zilei de vineri, 25 ianuarie 2019, echipe de control ale Poliţiei Locale ale Primăriei Sectorului 2 au plecat pe teren pentru monitorizarea situaţiei şi informarea cetăţenilor asupra obligaţiilor ce le revin în astfel de cazuri, urmând ca de sâmbătă, 26 ianuarie 2019 să aplice sancţiuni contravenţionale.

    Ultimele avertizări meteorologice indică menţinerea poleiului şi în zilele următoare, motiv pentru care Primăria Sectorului 2 recomandă persoanelor vârstnice să nu plece de acasă decât în situaţii de strictă necesitate.

Etichete: amenda gheata trotuare, gheaţă, gheata trotuare, polei, Sectorul 2, zapada

0/1 COMENTARII
Anton
27 ian 10:14
+0
VOTURI
-0
Aha. Deci locatarii sunt obligati sa-si deszapezeasca trotuarele si strazile. Pai atunci de ce mai platim sume maricele de bani catre diferite firme de deszapezire? Doar pentru ca apartin vreunui primar?

Haideti sa facem astfel. Locatarii isi deszapezesc singuri trotuarele si strazile mai mici, pe care oricum nu intra niciun plug, sa recunoastem!, iar "firmele" sa fie platite cu cel mult o zecime din suma actuala. Doar pentru curatarea marilor bulevarde nu se justifica sumele primite.
Decat daca primarii recunosc faptul ca FURA !!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE