Ce apartamente noi poți să îți cumperi cu doar 30.000 de euroApartamentele noi nu sunt chiar așa de scumpe cum își închipuie majoritatea populației. Astfel, cu 30.000 de euro se poate cumpăra un apartament într-o zonă decentă. 

Apartamentul cu trei camere, din zona Giurgiului, se vinde cu 28.000 euro
Apartamentul cu trei camere, din zona Giurgiului, se vinde cu 28.000 euro
Foto: tocmai.ro

„Majoritatea clienţilor consideră că apartamentele noi sunt scumpe, mai ales în Bucureşti, ceea ce este departe de realitate. Cu un buget de până în 33.000 euro, oricine poate achiziţiona o locuinţă într-un imobil construit în ultimii ani, scutind astfel costurile aferente unei renovări", arată Nistor Bocăneală, broker imobiliar Metropolitan Business.

Printre ofertele listate pe IMOPEDIA.ro ale acestei agenţii, găsim o garsonieră la preţul de 28.000 euro, în Bucureştii Noi. Amplasată într-un imobil construit în 2013, locuinţa are o suprafaţă utilă de 25 metri pătraţi şi se află la etajul doi. Vezi mai multe detalii aici.

În aceeaşi zonă, agenţia scoate la vânzare şi un apartament cu două camere, cu 32.500 euro. Cu o suprafaţă utilă de 33 metri pătraţi, locuinţa se află la primul etaj al unui imobil ridicat în anul 2013, amplasat la 15 minute de staţia de metrou Parc Bazilescu. Vezi mai multe detalii aici.

Sudul Bucureştiului, zonă recunoscută pentru preţurile mici

Clienţii interesaţi de zona de sud a Bucureştiului au la dispoziţie numeroase oferte în Popeşti-Leordeni. De exemplu, o garsonieră dublă, cu o suprafaţă utilă de 35 metri pătraţi, costă 28.900 euro. Locuinţa se află într-un bloc construit în anul 2013, se predă la cheie, iar finisajele sunt la alegerea clientului. Vezi mai multe detalii aici.

„Apartamentele beneficiază de centrală proprie, iar finisajele sunt de cea mai bună calitate. De asemenea, este important de menţionat că nu se percepe comision clienţilor care achiziţionează prin intermediul biroului de vânzări al dezvoltatorului", subliniază reprezentanţii ansamblului Galaxy Residence.

Cartierul Berceni este o altă zonă din sudul Capitalei în care cei interesaţi pot găsi numeroase oferte de apartamente noi, cu un preţ accesibil. Un bun exemplu este o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 28 metri pătraţi, scoasă la vânzare cu un preţ de 23.500 euro. Locuinţa se află la primul din cele două niveluri ale unui imobil ridicat în 2013. Vezi mai multe detalii aici.

„Clienţii imobiliari şi-au schimbat preferinţele, după anul 2008. A crescut foarte mult cererea de apartamente ieftine, cu suprafeţe mici, uşor de întreţinut. Dezvoltatorii care au reuşit să supravieţuiască s-au pliat imediat pe nevoile clienţilor rămaşi în piaţă, astfel că locuinţele noi vin cu preţuri mult mai mici decât acum cinci ani", spun reprezentanţii ansamblului Amurgului Residence.

Vestul oraşului se mândreşte cu cel mai mare ansamblu rezidenţial privat din întreaga ţară
Cel mai mare ansamblu rezidenţial construit în România în ultimii ani este în zona de vest a Bucureştiului, nu departe de ieşirea din oraş. Militari Residence se întinde pe o suprafaţă de 150 hectare şi va ajunge la 5.600 apartamente, în primăvara acestui an. Dezvoltatorul se mândreşte cu preţuri ce încep de la 450 euro/mp util, cu TVA inclus.

Garsonieră cu suprafaţa utilă de 56 mp – 25.200 euro (Mai multe detalii aici)
Apartament cu două camere, cu suprafaţa utilă de 62 mp – 28.000 euro (Mai multe detalii aici)
„Ansamblul nostru oferă apartamente noi, construite la standarde europene, la preţuri corecte. Drept urmare, există o cerere constantă şi un ritm rapid de vânzare. Locuinţele au suprafeţe generoase, iar preţurile rămân accesibile. Poate din acest motiv remarcăm un procent ridicat al clieţilor care achiziţionează apartamente cu ajutorul programului Prima Casă", încheie reprezentanţii ansamblului Militari Residence.

Etichete: apartament, Bucureşti, două camere, garsonieră, ieftin, pret

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE