Ce aruncă bucureştenii în canalizare: "Ultimul trofeu este O VACĂ. Nu vă mint, o vacă"Reţeaua de canalizare a Capitalei a devenit pentru bucureşteni o adevărată groapă de gunoi, susţine conducerea Apa Nova Bucureşti. Angajații companiei de furnizare a apei au descoperit multe cadavre de animale, inclusiv un cap de mistreţ şi, "ultimul trofeu", săptămâna trecută, "o vacă".

"Aş vrea să ridic o problemă, aceea că trebuie să lucrăm la mentalitatea oamenilor. Poate că vi se pare incredibil, dar am scos din reţeaua de canalizare: peşti, nu mai vorbesc de câini morţi, avem inclusiv un cap de mistreţ şi ultimul trofeu de săptămâna trecută, care este o vacă. Nu vă mint, o vacă. Am început prin a vă spune că apa este o problemă de siguranţă naţională şi vă daţi seama ce responsabilitate este pe noi ca ea sa îndeplinească toţi parametrii de potabilitate", a declarat şeful Apa Nova Bucureşti, Mădălin Mihailovici, într-o conferinţă de presă, scrie romanialibera.

Apa Nova Bucureşti întreţine un sistem de conducte de peste 5.500 de kilometri de reţea de apă şi canal, având în exploatare şi caseta de ape uzate,"un unicat de colector care trece pe sub râul Dâmboviţa".

CITEŞTE ŞI Şeful Apa Nova București: "Apa produsă de noi este POTABILĂ 110%, fără falsă modestie"

"Caseta a fost o lucrare a regimului trecut pe care am preluat-o de la Apele Române. (...) Noi am făcut practic canalul de legătura între casetă şi râul Dâmboviţa. De la darea în exploatare a casetei de ape uzate, la sfârşitul anilor '80, nimeni nu a intrat să o cureţe şi să o întreţină. Apa Nova a curăţat-o în totalitate. Există practic o armată subterană care lucrează zi şi noapte în linişte şi tăcere şi cred că aţi observat că în ultimii doi ani la inundaţii, Bucureştiul nu a mai intrat sub apă (...)", a precizat Mădălin Mihailovici.

Apa Nova Bucureşti, furnizorul de servicii de alimentare cu apă şi canalizare, a organizat vineri prima consultare publică referitoare la serviciile prestate de societate şi la proiectele viitoare la care participă reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari.

Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti şi are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul municipiului Bucureşti.

Etichete: Apa Nova, cadavre canalizare, canalizare, canalizare bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE