Ce au făcut violatorii din Vaslui, astăzi, în fața PolițieiCei șapte băieți din Vaslui, acuzați că au violat o fată de 18 ani în noiembrie, anul trecut, au trecut azi pe la Poliție, întrucât se află sub control judiciar. În așteptarea polițiștilor, aceștia au afișat gesturi sfidătoare.

Pentru că au ajuns mai repede la secția de Poliție, care era încuiată, aceștia au avut o reacție neașteptată. În așteptarea polițiștilor, aceștia s-au întins sfidător pe iarbă.

Cei 7 au început să râdă, să facă glume pe tema subiectului care îi vizează și să vorbească la telefon fără griji, scrie cancan.ro.

Cei 7 inculpați au intrat în secția de poliție din comuna Văleni, județul  Vaslui, imediat după ce polițiștii au sosit la serviciu. 

Parchetul General a terminat cercetările în cazul violului de la Vaslui şi, potrivit unor surse apropiate anchetei, procurorii care s-au ocupat de cei şapte acuzaţi sunt suspectaţi de gravă neglijenţă

Totodată, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reacţionat rapid după în ediția din 21 iulie a emisiunii „La Măruţă“, în care victima violului de la Vaslui a apărut pe post timp de câteva minute. Cu toate acestea, CNA nu a aplicat nicio amendă postului TV.

Etichete: catalin maruta, CNA, pro tv, Valeni, viol Vaslui

0/2 COMENTARII
Anton
29 Jul 14:09
+0
VOTURI
-0
Cum adica SEDIUL POLITIEI ERA INCHIS . Politia trebuie sa opereze 24 de ore avind mereu personal on duty la sediu
Este de-a dreptul ridicol sa nu se intimple astfel
Sandu al-III-lea
28 Jul 17:42
+0
VOTURI
-0
Astia o sa sfarseasca rau!Violatorii sunt foarte prost vazuti in puscarii si sunt tratati ca atare.Ca nou venit in pucarie,automat esti"fetita"pentru ceilalti.Iar gardienii nu prea fac nimic in sensul asta.Acum braveaza,fac pe durii si n-au regrete.O sa le faca aia fundul ca tunelul de la metrou.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE