Ce autostradă va fi inaugurată în România până la Crăciun VIDEOLucrările la cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva par să fie destul de avansate pentru a permite deschiderea pentru circulaţie înainte de Crăciun.

Ce autostrada va fi inaugurata in Romania pana la Craciun
Ce autostradă va fi inaugurată în România până la Crăciun

Forumul peundemerg.ro a făcut publică o nouă filmare aeriană a lotului 2 al autostrăzii Lugoj – Deva. Imaginile surprind stadiul lucrărilor de pe cea mai mare parte a lucrărilor de pe acest lot, este vorba despre cei 15 kilometri dintre Traian Vuia, acolo unde se termină lotul 1, şi Margina, unde va fi nodul de descărcare şi de legătură cu drumul naţional spre Deva.

Imaginile arată că acest nod este în cea mai mare parte terminat, fiind circulabil şi asigurând legătura cu drumul naţional. Parapetele este montat pe aproape întreaga lungime a traseului vizat de imagini, scrie tion.ro.

"Cei 15 kilometri de autostradă din lotul 2 Lugoj-Deva vor fi daţi în folosinţă cel târziu pe 20 decembrie dacă la începutul lunii viitoare vom avea acordul de mediu revizuit", a declarat, marţi, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor.

Etichete: autostrada Lugoj – Deva, autostrada romania, Cătălin Homor, lot 2 autostrada Lugoj – Deva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h