Ce avere are Dan Adamescu: apartamente de lux în Monte Carlo şi vilă cu 18 camere în BucureştiPatronul magazinului Unirea deţine, pe lângă vila impresionantă din nordul Capitalei, şi două apartamente de lux în Monte Carlo. 

Ce avere are Dan Adamescu: apartamente de lux in Monte Carlo si vila cu 18 camere in Bucuresti
Ce avere are Dan Adamescu: apartamente de lux în Monte Carlo şi vilă cu 18 camere în Bucureşti

Creditat cu o avere de aproximativ 950 de milioane de euro, Dan Adamescu are o vilă fabuloasă în zona Aviatorilor, scrie wowbiz.ro. Casa are nici mai mult, nici mai puţin de 18 camere, o suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi şi a fost evaluată la peste 5 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI Cum a devenit DNA "acţionar" la Unirea Shopping Center

Direcţia Naţională Anticorupţie a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra acţiunilor deţinute de Dan Adamescu la Unirea Shopping Center SA, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Portofoliul imobiliar al familiei Adamescu a fost completat de două apartamente de lux la Monte Carlo. Unul este pe numele lui Dan Adamescu, celălalt, pe numele fiului său, Alexander. Apartamentul omului de afaceri este într-o clădire aflată la doi paşi de port, iar preţul ar depăşi 3 milioane de euro.

De cealaltă parte, Alexander Adamescu are un apartament într-un bloc-turn cu 34 de etaje, unde preţurile nu sunt mai jos de 2 milioane de euro.

Ce garanţii depune Dan Adamescu pentru a acoperi cauţiunea de 40 milioane lei la DNA

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au aprobat cererea lui Dan Adamescu de constituire a cauțiunii, în valoare de 40 de milioane de lei, prin depunerea de garanții reale imobiliare și mobiliare asupra unui teren, două clădiri și mai multor echimpamente tehnologice tipografice.

 Etichete: apartamente monte carlo, avere, dan adamescu, magazin unirea, vilă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h